Директорът на театъра в Кърджали Димо Димов е уволнен, потвърдиха новината на 24rodopi.com от министерството на културата.
Със заповед на министъра на културата Вежди Рашидов директорът на театъра в гр. Кърджали Димо Димов е освободен дисциплинарно от заеманата длъжност. Причината за уволнението му е грубо погазване на трудовата дисциплина.
В периода от 30 декември 2014 г. – 21 януари 2015 г. Димо Димов не се е явявал на работа в театъра.
За длъжността директор на театъра в Кърджали ще бъде обявен конкурс.
Димов спечели конкурс за директор на театър "Димитър Димов" през февруари 2013 година, като договорът му беше за 4 години.
В първите дни от встъпването си в длъжност той обяви, че театърът дължи 100 000 лева и обеща кадрови промени. През септември 2013 година той освободи заместниците си Петър Савчов и Димитър Игнатов.
През март 2014 година с министерско постановление театърът в Кърджали бе преименуван на Театрално-музикален център.
Според източници на 24rodopi, на освободения стол до провеждането на конкурс ще седне Гълъб Бочуков или Петър Савчов. Съвсем реални шансове за поста обаче има и съпругата му актрисата Румяна Савчова.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

9 comments so far,Add yours

  1. Анонимен31/3/15 15:53

    Хай чИстИтУ, Вежди. Ти го назначи, ти го изгони. Крайно време е да престанете да слагате приятелите си по чашка на такива постове! Тоя освен, че хранеше половината софиййски актьори, сред които най-вече оня тлъст боклук Сашо Дойнов, нищо друго не правеше. И пиеше разбира се.

    ОтговорИзтриване
  2. Честито на Реджеб --новия директор

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен31/3/15 16:31

    Ми то ,кой не пие в този театър,а да бе,Георги организатора.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен31/3/15 17:12

    Следващата за уволнение е Емилия Чуканова Нека да каже какви далавери правеше.Там всички са за дисциплинарно уволнение

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен31/3/15 17:49

    какво завиждате че в театъра се пиело че в кой театър не се пие и къде ли не се пие да не би само в театъра,да ви имам и големия проблем

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен31/3/15 18:15

    Малиииии! Далаверата Перперикон - Савчови ООД! Честито!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен31/3/15 19:22

    Язък,ццццццццц...

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен31/3/15 19:58

    А какво става с професор Чуканов ,той остава ли на заеманата от него длъжность

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен1/4/15 00:28

    YANEKLI? toy e gazomiynik vinagi OCELYAVA.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.