След „малката пролет", както мнозина нарекоха топлите дни в края на февруари и до 4 март, зимата се връща в нощта на 5 срещу 6 март.
По данни и прогнози на Националния институт по метрология и хидрология за петък е обявен червен код за сняг и вятър за две области – Кърджали и Смолян, съобщават от Министерството на околната среда и водите.
За областите с червен код се очакват обилни снеговалежи - до 70 л/кв.м. Ще се образува снежна покривка около и над 30 см. Ще духа умерен до силен вятър с посока от североизток до северозапад и ще се създадат условия за виелици и навявания.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

9 comments so far,Add yours

  1. Анонимен5/3/15 21:17

    Това е месецът на жените всичко и вэзможно

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен5/3/15 22:02

    Na vremeto valese metar snqg.i pak niamase kodove.stiga sye straskali horata s tiya kodove

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен5/3/15 22:05

    Като гледам колко хубаво е времето /в смисъл топличко/, въобще не ми се вярва да вали сняг, колкото и да е червен кодът! :) Дъжд може да вали, но не и сняг. Но все пак, да видим!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен5/3/15 22:13

    И аз не вярвам на тоя червен код, малко пресилена ми се вижда тази прогноза. Дано да съм прав, не ми се иска тепърва да усещам сняг и студ.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен5/3/15 22:14

    баба Марта чик чирик,аз съм Бисер стар ашик,имам си парички знам,ще си хапвам както знам

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен5/3/15 22:48

    маРт, апРил, последните два месеца с буквата "Р" са опасни за здравето...

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен6/3/15 09:31

    Тва новото стадионче в парка за американски футбол ли е? де са му вратите?

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен6/3/15 11:46

    Redjeb ot lisicite gi otkradna

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен6/3/15 21:31

    Реджеп от Лисиците кара ски,пийй шарап и си пита у...я

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.