Дедо пак го е закъсал с паричките!
Горите продадени, парите профукани на комар в Монако! И край Дедо все отбор юнаци - хрантутници заплатаджии и шайка разбойници!
Повечето българи така си обясняват анонсираната за понеделник пресконференция на Инициативен комитет по повод на инициирана подписка в подкрепа на българския цар Симеон II. България е република и такова животно, представящо се за цар, няма, ама нейсе!
77-годишният Симеон Сакскобургготски иска да се върне в политиката, забравил за вицовете за 800-те дни „оправяне" и прочие крилати фрази за разтоварване от рода на „Когато му дойде времето".
Сакскобургготски дойде с най-големия кредит на доверие, който българскияj народ е давал на политик, а си тръгна с пословичен народен шут – дори проценти за малка група в парламента не му достигнаха.
Повече от 100 политици, експерти, общественици, спортисти и други (сред подписалите има и кърджалийско присъствие – изкаралият половин мандат като земеделски министър в кабинета „НДСВ-ДПС" Мехмед Дикме от ардинското село Диамандово – б. р.) подписали Обръщение към българската общественост. В документа се настоява за обществена дискусия и обективно разглеждане на фактите от миналото и възможностите за бъдещ принос на цар Симеон II за развитието на съвременна България.
Опс, „Царят" да побърза защото Татяна Дончева с политическата си формация „Движение 21" и Велизар Енчев, който постави началото на българската „СИРИЗА", вече градят структури из страната и току е останал без локални дружинки. А само със софийски слугинаж и типажи, които в нормална държава отдавна да са зад решетки, партия в парламента трудно ще влезе.
Във времето на еуфорията „Всички са крадци, най-добре да дойде Симеон", за формацията на Саскобургготски НДСВ гласуваха над 11 000 кърджалийци. Днес, след поразиите на кабинетите „Сакскобургготски" и Тройната коалиция, едва ли в Кърджали ще се намерят е 110 (сто и десет) неосведомени избиратели.
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

13 comments so far,Add yours

  1. Анонимен6/3/15 18:19

    Ало журналистче от село Кърджали, как смееш да пишеш такава статия за царя? Каквото и да е правил си остава цар на България.
    Защо не пишеш,че почти всички депутати от една партия не могат да говорят български и не знаят даже къде е Монако?

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен6/3/15 18:40

    Депутатите какъв ли коефициент на интелигентност имат? От трите жени ХХХ в партия Герб на 100% се знае, че са интелигентни, прочели доста дебели книги..., ще покажат висок коефициент на интелигентност, но за останалите ... Коефицент с 192, наскоро бяха писали, че е българка с най-висок коефициент - българка в света! Какво ли работи? Ахааа. За Царя без коментар !

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен6/3/15 18:42

    A be smotan toy e palen bokluk kat gledam i ti si bokluk v monako :)

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен6/3/15 18:43

    За какво им е Монако? Да не би всеки който знае къде е Монако има право да царува.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен6/3/15 18:50

    18:19 Много точно казано.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен6/3/15 19:05

    18:19 Ти пък много знаеш говедар такъв,знаеш само как се пасът свине,но диви....

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен6/3/15 19:30

    За втората половина от Рила ли се облизва мошеникът от Мадрид?

    Всички ли шебеци се изредиха, та вече ги повтарят?

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен6/3/15 19:31

    Г-н цар да вземе скъсаните гащи на дядо си и по-живо и по-здраво обратно в Мадрид барбар с "отличниците на ситито" дето се довлякяха край него.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен6/3/15 19:32

    Кобурга веднъж беше параван на евроатлантиците, успя да излъже и мен, за което цял живот ще съжалявам. Втори път при всяко положение не може излъга значителен процент от избирателите. Ясно е, че кукловодите искат да оберат гласовете на разочарованите от БСП и сегашните управлавящи и ще опитват различни варианти.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен6/3/15 19:34

    Да вземат да поизтупат от нафталина и Жорж Ганчев, Филип Димитров, Ренета Инджова..., та циркът да е пълен.
    Трета световна се е задала, тия пишманциркаджии не мирясват. Само и само да отвличат вниманието на народонаселението, понеже реалитиформатите, индийските и турските сериали, комиците, славитрифоновците и останалата пошлотия с Борисов начело явно не са достатъчни.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен7/3/15 12:11

    По-добре с цар отколкото със социалист да си имаш взимане, даване!
    Крадцииииииииииииииииии

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен7/3/15 14:09

    Цар или Сар (Глух) никога повече Дпс Бсп
    И носи и атака(болните)

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен7/3/15 21:25

    без бсп може, но без дпс не може малоумнико,

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.