Със син букет бе посрещнат в Кърджали икономическият министър Божидар Лукарски. Той му бе поднесен от симпатизанти на демократичните сили край Арда с думите: „Още сме силни тук!".
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

9 comments so far,Add yours

  1. Анонимен31/3/15 15:37

    КАТО ГЛЕДАМ , МНОГО СТЕ СИЛНИ. ИМА НЯМА , 10 ЧОВЕКА !

    ОтговорИзтриване
  2. Халваджан31/3/15 16:35

    Не виждам инж Илиев и Реджеб най големите седесари

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен31/3/15 17:34

    А, много са силни, дума да няма! Две таксита ше напълнят, за третото не е сигурно!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен31/3/15 17:41

    Да живее СДС! Може да сме малко , но сме качествени.Лукарски ще спаси икономиката ни!

    ОтговорИзтриване
  5. И да злобеете и да не злобеете синьото бе първо, а герберите са жълти като ...

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен31/3/15 18:14

    17:42
    много сте прости. кво значи синьо. я някой да ми обясни. та Анадолията и той ли е син. нагаждачи такива. той си е от комунистически род. за нас няма значение дали си червен, син, зелен...и пр. важното е да има качествени хора, а тези, които познаваме, знаем колко са качествено. то по-добре Караянчева, отколкото Жорж Ганчев. Знаем им мурафетите. Не злобеем, а си казваме истината. Поне познаваме семейството на Караянчева, а съпругът ми познава самата Цвета. Така, че от по-малкото зло за предпочитане е Цвета. Не я защитавам. Дори много често пиша против нея, когато нещо виждам нередно. Цвета е млада, образована, интелигентна, родителите й не са мошета, най вече баща й Вълчо е супер човек т.е. много добър човек, а за майка й съм чувала от нейна колежка, където е работила с нея, още по-добра била от бай Вълчо. Не ни е помогнала за нищо, а и не искаме и не я търсим повече за нищо. Сами се оправяме в живота. Поне не е толкова дразнещо като един от тези на снимката, ухиленият до уши. Прост, по-прост, най-прост. Такива е време да одят да копат на нивата, а не да се навират там където не им е мястото. Точно заради такива хората са отчаяни и не вярват на никого. Въздух под налягане. Стоят там за келепир. Да си оправят мъжкарите. Те едни ми мъжкари. Мързеливи, не им се чете, а тези които учат копат, това е истината. Винаги съм на страната на справедливостта. Градът е малък и всичко се знае. Кой е взел долари, марки, евро и не ги е върнал. Роднини, роднини...,но всичко е редно да се връща, а не с измама да живеят. Дай им парите с ръцете и иди ги търси с краката, но няма връщане...Е това ли е хубаво. Нямат и срама да се снимат и с президента, айде на такива е време да се раздели Цвета Караянчева. Не махай качествените хора, па макар и турци да са, а махай, махай...,но как да махне женичката, като всички са навързани, като някои свински черва. На Цвета не й е лесно. По-добре млади необременени, отколкото комунистическо изчядие..

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен31/3/15 22:08

    18:14 МНООООООООООООГО СИ ЗАБЛУДЕН ЗА ЦВЕТА - МОЖЕ ДА Е БИЛА ДОБРА АМА ДРУГ ПЪТ НЕ И СЕГА ОТЪРСИСЕ ОТ ЗАБЛУДАТА СИ ЦВЕТА Е ИНТЕРЕСЧИЙКА И ЗАБАЛАМОСВА ХОРАТА С ДОБРЕ УСВОЕНИ ПОЛИТИЧЕСКИ ПРИКАЗКИ САМО И САМО БЛАГОДАРЕНИЕ НА ГЛАСОВЕТЕ ИМ ДА Е В НАРОДНОТО СЪБРАНИЯ С ХУБАВА ЗАПЛАТА И ВЛАСТ

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен1/4/15 17:55

    Цвета,
    не е цвете,
    за мирисане !
    Предайте й !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Много е злааааааа кума-лиЗка

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен1/4/15 17:56

    Затъмнение, Диктатура, непрозрачност,

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.