Независимият съветник: Не е говорено с мен! А кой ще лекува хората?


„Ще предложим на независимия общински съветник д-р Марин Мухтаров да стане общ кандидат за кмет на Кърджали на ГЕРБ, БСП, Реформаторския блок и АБВ. Предстоят разговори с него. Обсъжда се вариант и за юристка, но за реализацията му процентите са минимални", разкри пред 24rodopi.com източник от ръководството на ГЕРБ. След серия от неформални срещи между активисти на отделните формации, се стигнало до виждането, че ако специалистът по гастроентерология приеме предложението, може да се повтори успешният модел „Румен Димитров".
Ще припомним, че Румен Димитров, издигнат от СДС и подкрепен от други формации, бе кмет на община Кърджали от 1999 до 2003 година. Той победи Расим Муса от ДПС.
„Никой не е разговарял с мен. Нито от ГЕРБ, нито от БСП. На този етап аз съм на друга вълна", коментира пред „24х7 Родопи" д-р Марин Мухтаров. С шеговит тон той добави: „А кой ще лекува хората?".
Източници от БСП потвърдиха, че номинацията на д-р Марин Мухтаров се обсъжда от известно време като обединителни фигура. От левицата обаче смятат, че трудно ще се постигне консенсус и ГЕРБ ще излезе със своя партийна кандидатура, а БСП – също със самостоятелна. Хората на Милко Багдасаров посочват, че трудно би се стигнало и до разбирателство между ГЕРБ и Реформаторския блок в Кърджали. Ще припомним, че Реформаторите изпратиха декларация до посланиците на европейските държави, заради отказа на ГЕРБ да споделя отговорност в управлението в Кърджали с Блока.
Както вече писахме, ако не се постигне консенсус за обща кандидатура, ГЕРБ най-вероятно ще издигне за кандидат за кмет на Кърджали областния управител Илия Илиев. Фаворитите на БСП за кметския стол са Георги Кюкучов и Милко Багдасаров.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

16 comments so far,Add yours

  1. Анонимен24/3/15 14:12

    ха Марин ха Хасан все същият тертип.......

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен24/3/15 14:19

    Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен24/3/15 14:27

    Браво, дано е истина! Ще гласувам за д-р Мухтаров с 2 ръце. Страхотен човек и професионалист.

    ОтговорИзтриване
  4. инж Илиев24/3/15 14:33

    Обединителната фигУра е Реджеб от село Лисиците

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен24/3/15 16:19

    То много добре, ама и аз да кажа един свестен специалист доктор имаше в Кърджали трябва ли и той да отива с политика да се занимава.Кой наистина ще лекува хората.Недейте докторе сега цялата област ползва вашия професионализъм.Много здраве и късмет Ви пожелавам.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен24/3/15 16:20

    д-р Мухтаров останете си верен на пациентите те имат нужда от Вас.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен24/3/15 16:21

    Докторе! Турчин съм от Кърджали, но ще гласувам за теб! За хората недей да мислиш кой ще ги лекува! Всички сме здрави или ако сме болни, проблемът ни е в главите! Там лечение няма, така че, подкрепяме те!

    ОтговорИзтриване
  8. кърджалиец24/3/15 18:54

    Орел,рак и щука.това е в Кърджали.Нека политиците си припомнят баснята ,пък дано им уврат кратуните.

    ОтговорИзтриване
  9. Nqmam ime24/3/15 19:43

    ..имат ли кратуни?немат! ако имаха биха помислили за обикновените гласоподаватели, а те мислят за техният си джоб, колкото повече толкова по-добре!!

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен24/3/15 19:53

    Доктора е умен човек. Няма да се остави да го изхабят както стана с д-р Георгиев и Пашинов. После партиите ще се отдръпнат и за доктора ще остане петното ТОВА Е ЧОВЕКЪТ, КОЙТО БЕШЕ ОТ БЛОКА СРЕЩУ ТУРЦИТЕ

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен25/3/15 00:11

    Докторе, не им се хващай на хорото ! Ще изядеш ПАЛАМАРКАТА !

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен25/3/15 08:13

    До 19:53 Значи спокойно може да се каже,че досегашните кметове без Румен Димитров са били против българите в общината! Какво да се прави, след като всички се изселват и оставаме все по малко.Другите етноси сами не решат ли да свалят ДПС , никой друг няма да може да го направи. Просто се получава ''Сами срещу всички'' /ако се гласува етнически/

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен25/3/15 12:16

    Ало админа къде ми е коментара стига цензура, когато коментарите засягат ГЕРБ нищо не побликувате.

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен25/3/15 17:33

    Jenite socialiski ot kardjali shte kajat koi shte e kmet

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен25/3/15 18:30

    17:33
    Да не почна да изброявам жените от герб, с имена, които бяха от БКП-ДС(доносници, фактури, възр.процес участие...)и през 1989 г. веднага се ориентираха към СДС, след това към НДСВ и накрая в Герб. Няма да цитирам имената им...Те си знаят. Дори един ден ни казаха следното: "Той ББ ще ни оправи"! Да, ама нямам доказателства. Ще взема да ги запиша и ще изпратя на ББ да си види кадрите. Тя ББ си е комунистка о време оно. От комунист, фашист хахахаха. Нито е била репресирана през Татово време, нито детето й сега при демокрацията. Не зная в какви времена живеем в момента-Комунизъм, демокрация, анархия...Те учените не могат да кажат, поне някой нека да каже, ама то става един тюрлюгювеч. Всеки казва, кой както го разбира, кой както му отърва...
    Анонимен-17:33, излез с името си като си толкова отворен ама си задръстен, такова ми е усещането, ако греша опровергай всичко писано от нас...
    Има хора, които от 8-ми клас т.е. през Живково\1966** време са демократи и пак не смеят да пишат .......социалисТки. Неграмотник. Научи се да пишеш - социалисТки-sotsialisTki === t i T, kade ti sa...sled kato imash pretentsii...kvo li mi trebva...? Razni hora, razni ideali ...

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен25/3/15 18:32

    E, materiala go shruskahte, nema go, za oti e taka? koy vi naredi ...

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.