В област Кърджали екипите на EVN България успяха да подадат захранване към села в районите на общини Черноочене, Момчилград, Кирково и Джебел, съобщиха от компанията. В областта остава изключена подстанция „Ардино" на Електроенергийния системен оператор (ЕСО). С цел осигуряване работата на помпите за вода на града, EVN България е осигурила агрегат.
На територията на област Хасково днес дружеството също успя да възстанови електрозахранването за допълнителен брой села, основно в общини Минерални бани и Харманли.
Повече от 190 аварийни екипа на EVN България работят за възстановяване на електрозахранването в засегнатите от стихията райони в координация с институциите и ЕСО. Продължават опитите на аварийните екипи за осигуряване на достъп по пътищата до малките села, както и за отстраняването на повреди вследствие на множество паднали дървета.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

14 comments so far,Add yours

  1. Анонимен11/3/15 16:37

    Да сте живи и здрави, дано някой ден и на вас да се наложи да стоите на тъмно и студено с малко дете! НЯМАМ ДУМИ......тотална разруха цари в цялата система наречена управление

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен11/3/15 17:29

    Рани лист има ли ток и вода?

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен11/3/15 17:41

    Пето денонощие !!! Засрамете се!!! Това, ако се бе случило в гр.София и два дена нямаше да го издържите !!!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен11/3/15 17:44

    ЩЕ СЕ УЧИ ЛИ УТРЕ ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен11/3/15 17:49

      Хората гладуват и мизерстват тоя или тая за училище ми пиши.осазнай се лапе

      Изтриване
    2. Анонимен11/3/15 18:59

      Ти се осъзнай
      Какво толкова това е публична статия. Всеки ще пише за каквото иска. И аз съм "лапе" но какво от това ??? Може би е написал в др статия но никой не и/му е отг по въпроса. ;)

      Изтриване
    3. Анонимен12/3/15 01:12

      Нормално е "лапето" да с позаинтересова за това дали ще се учи, радвайте се, че се интересува. А ти големия не би ли се заинтересовал дали си на работа? Същото е

      П.П- малко късно се намесвам към "спора" вече е ясно как седят нещата с училището.

      Изтриване
  5. Анонимен11/3/15 17:58

    Сега всички жители община Ардино трябва да съберем подписка и да осъдим ЕВН в Страсбург за нанесения ни псически тормоз и за това че 6 ден ни се отнема правото да живеем нормален живот!! Извинявайте не ЕВН а държавата!!! 100 съм убеден ще ще спечелим делото..

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен11/3/15 18:46

    Kade po selata na obshtina Djebel ima took !!! Ne pisete laji , po selata vse oshte nyama tok , vece e shesti den , tova e absurdno ,

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен11/3/15 18:56

    Някой може ли да каже кога ще има ток в село Костино? EVN къде са? Иначе работещите в дружедтвото си получават високите заплати!!!

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен11/3/15 20:07

    Очаквано, за съжаление. Аз като писах, че зимата в рамките на града в Студен кладенец нямаше ток на два пъти по 10-15 часа, за съжаление не се поде от вестниците и сайтовете. Просто системата само се експлоатира, без да се обновява и само се поправят аварии в 30-40 годишни трафопостове и табла. Единствено се сменят обикновени електромери със електронни такива за да отчитат повече. Глупавото е, че ако мрежата беше държавна изцяло, а не само 110 киловолта, може би трагедията щеше да е още по-голяма. Изходът е колективни дела за милиони, които да бъдат спечелени, и след това в съда по правата на човека. Обаче обикновения човек се скъсва от работа нонстоп и въобще няма да се занимава, а те и на това разчитат. Затова трябва регулатора да им друсне поне 10-20 млн. глоба, а не да им съчувства по телевизията колко се стараят. Отделно щетата е и за производителите на ток и мините, които не продават ток и въглища и нямат приходи. Въобще - запасявайте се със свещи и всеки да си купи агрегат - като в северна Африка. там е така,

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен11/3/15 20:21

    kakvo stava v Chernoochene .Dnes ot obyad pak nyama tok.Ujasni ste brey

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен11/3/15 23:15

    Opravete po nay birziya na4in bez tok ni6to nestava

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен16/3/15 18:37

    Horata v Byal izvor ot 10 dni nyamat tok az iskam da se obirna kim kmeta kak jiveyat tezi hora kogato stane vipros za glasuvane e na pirvo myasto koy ste mi kaji.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.