„Честито освобождение!", с тези думи са се поздравявали в Неделино кметове на населени места и кметски наместници ден след като Апелативният съд в Пловдив потвърди решението на окръжните магистрати в Смолян за отстраняване от длъжност на Стоян Беширов, разказаха за 24smolian жители на родопския град. Новината била приета с нескрита еуфория и от общински съветници в Неделино.
Днес предстои разпоредителният орган в града да избере нов временен кмет. Най-спряганото име за поста е на Румен Русанов. Общинският съветник напусна групата на ДПС в местния парламент и вече е в редиците на Реформаторския блок. С поста си най-вероятно ще се раздели и зам.-кметът Фанка Георгиева, която бе назначена от Беширов.
24rodopi.com



Share To:

24rodopi

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. Анонимен17/4/15 15:24

    Кога в Кърджали ще се поздравим с...!? „Честито освобождение!”

    ОтговорИзтриване
  2. Стоян17/4/15 15:31

    Не бързайте, връщам се скоро

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен17/4/15 16:46

    Da go smeni Redjeb ot Lisitsite.......

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен17/4/15 17:56

    До 15.24 вероятно октомври,о чакай Реджеб каза,че ще е по рано,а дано!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен17/4/15 18:12

    И сега кой ще е новият кмет на Неделино?

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен17/4/15 20:31

    dashterqta na beshirov proKURor tq da e kmet

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен17/4/15 21:45

    dashterqta na toq kradetz e prokuror v Ardino dobar primer sa krattzite pomak

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен19/4/15 09:25

    Браво на кмета на село гургулица община момчил град той е първиат кандидат кмет гр .кърджали пожелавам му успех той ще оправи град кърджали Дупки пътища щесе оправи 😀😀😀

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен20/4/15 11:10

    НЕДЕЛЕНЦИ ОСВОБОДЕТЕ СЕ ОТ ТОЗИ КРАДЕЦ КОЙТО КРАДЕШЕ БЕЗРАЗБОРНО ДЪРЖАВАТА ЗА СМЕТКА НА ВСИЧКИ НАС ДАНАКОПЛАТЦИ И ГИ ВЛАГАШЕ В НЕГОВИЯ ЗАМЪК.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен20/4/15 18:25

    Хора Осъзнайте Се! До кога ще сте с това Робско Безхаберие! Има закони, има съдебна власт, има системни нарушения, има влязло в сила съдебно решение! До кога ще си затваряте очите... и ще си криете главите в пясъка! Не си ли давате ясната равносметка, че всеки един от нас е Държавата и ако искаме нещо да се промени към по добро, не бива да сме "слепи" и равнодушни!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.