Освен с евро в джоба, кърджалийци решиха да тръгнат към Комотини и… въоръжени с патлак „за всеки случай". Младите мъже мушнали пищов в автомобила си, който трябвало да използват при кофти ситуация в чуждата държава. Те били спрени за проверка от полицаи в Комотини, пред които и обяснили, че оръжието е само за сплашване, разказаха за 24rodopi журналисти от Комотини.
Двамата мъже на 20 и 22 години са студенти в Кърджали. Вместо разходка и шопинг, „презастраховането" им при гостуването на комшиите им струва нощувка в килия „южно изложение" в ареста на полицията в Комотини.
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Анонимен16/4/15 11:40

    ха-ха-ха, в южното крило при бай Ставрис-строг, но справедлив! баси глупавите ганстери

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен16/4/15 13:13

    Патлака точно какъв е бил ?Боен,газов,въздушен ?

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен16/4/15 13:44

    Абе, хлапета, та това е Гърция. Там няма такава престъпност, както тук. Да ви го кажа, ако майките не са ви уведомили. Там полицията си стои по стаите, защото там престъпността е минимална и то идва най-вече от другите държави. Там, ако си заключиш стаята в хотела и управителя на хотела те връща обратно да си оставиш ключа. Е това е Гърция. Къде сте тръгнали с ..., но коя съм аз да ви давам акъл. Имате си родители. Затова са. Да ви питат, разпитват, а не само да мислят...за много пари...Щом и с пищови сте тръгнали, работата е ясни. Глезени дечица...,може би греша. А знае ли се какво щяха да правят с пистолета-да го продадат, на кого е зачислен, .....???? с много неизвестни, но полицията ще си свърши работата...

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен16/4/15 14:02

    И това са студенти бъдещето на България

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен17/4/15 10:16

    Basta mu e ot DS...

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.