„С три стъпки ще решим проблема с колектора под Ардинския мост", заяви пред 24rodopi.com кметът на Кърджали инж. Хасан Азис по време на огледа на компрометирания участък днес.
Както първи 24rodopi.com писа, буйната Арда разруши бреговете на Арда след Ардинския мост и наруши целостта на колектора.
„С гъвката връзка ще предотвратим изтичането на обратни води в реката и язовир „Студен кладенец". После ще укрепим брега и новата връзка. Третата стъпка е проектиране и изграждане на подпорна стена, която ще спре свличането на целия склон", допълни кметът на Кърджали.
Възстановяването на колектора ще започне в четвъртък в 9.00 часа.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

3 comments so far,Add yours

  1. Анонимен15/4/15 20:34

    „Абсолютна лъжа е, че изложбата „Епопея на тракийските царе” в Лувъра е открита с големи фанфари. Четох статии на български журналистки, няма да споменавам имена, които пишат хвалби за събитието абсолютно в комунистически стил”, заяви за агенция ПИК живеещият в Париж журналист Божидар Чеков. Той уточни, че в текста му, публикуван в e-vestnik, не е споменал името на Валерия Велева и помоли инсинуациите по негов адрес да спрат.




    „Тази изложба е наредена в нещо като килер на Лувъра, мизерна работа. Тук няма никаква информация за събитието, не казвам реклама. Освен един голям афиш на вратата на това салонче. На пресконференцията бях заобиколен от български журналисти с микрофони, които не разбираха френски и това, което написаха после, е нещо невероятно”, твърди Чеков.




    Според него апломбът в репортажите за събитието е израз на комплекси. „А журналистките пишат абсолютни неистини. Тези жени са платени, за да дойдат във Франция, самолетът го плаща някой си и те му го връщат. Ами това е комунизмът! За тази изложба в България се говори, че е българска, а във Франция изобщо не се говори за България. В документите, които четох, се споменават Атина, Гърция, Ал. Македонски, траките и т.н., тъй като този период от време засяга тези хора, а не нас. Половината от изложбичката е със стомни, амфори, гръцки гърнета. Сигурно знаете, че най-представяната страна в Лувъра, е Гърция. И нашите там показват грънци от Гърция в малкото пространство, с което разполагаме. Всичко това ми е необяснимо”, коментира Чеков.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен15/4/15 21:30

    Кмета на село гургулица ии реджеб от лисиците едно времено сменят документи да ходят ве фонари на плажж

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен15/4/15 23:45

    OSTANI SI V TRABATA KMETE !

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.