Катастрофа е възникнала на пътя за село Айрово в сряда, съобщиха от полицията. "Шевролет", управляван от В.З.(29), навлязъл в лентата за насрещно движение и ударил автомобил "Пежо". Пътник от втората кола бил оставен под наблюдение в болницата с контузна рана на главата. Тестовете за алкохол на шофьорите са с отрицателен резултат. На виновния е съставен акт. Екип на кърджалийската пожарна служба обезопасил мястото на катастрофата.
Полицията в Кърджали проверява двама водачи, шофирали без да имат това право, съобщиха от Областната дирекция на МВР. Ю.С.(24) и Н.В.(29) били наказвани по административен ред за същото деяние и в срока на изтърпяване на санкцията били установени отново да управляват автомобили.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

4 comments so far,Add yours

  1. Анонимен28/5/15 14:13

    Ейй, тия бакшиши бе - алоууу-не сте шофьори - шофЕри сте...

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен28/5/15 15:12

    Как разбра че е бакшиш бе тапак

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен28/5/15 16:09

    Господа, аз живея в този район ! Снощи минах покрай тях ! Автомобилите бяха: Шевролет Каптива и Пежо 405 ! А не такси, както предположи колегата, макар да е прав, тъй като те причиняват доста "интересни" случки на пътя !

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен28/5/15 16:53

    Тъпак е на баща ти сина, а че съм сметнал, че Шевролета е такси си е нормално. Бакшишите са жълти камикадзета-малко са тези от тях, който знаят и карат нормално. Аре със здраве 28/5/15 15:12 - личи си, че и ти си един от бакшишите-камикадзета.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.