Областният управител на Кърджали Илия Илиев бе част от делегацията с кметове от ГЕРБ, които се срещнаха с председателя на ЕНП Жозеф Дол в Брюксел. Тя бе водена от зам.-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов. Срещата се проведе в централата на ЕНП в Брюксел.
Жозеф Дол заяви, че кметовете са най-важните хора за една партия и когато те са близо до хората и работят прозрачно могат да се спечелят всички избори. „ЕНП Ви подкрепя, винаги сме близо до Вас. Това, което виждам, че се прави в големите градове, и особено в София, доказва защо е важно ГЕРБ да управлява в големите градове и в цялата страна. Вие променяте България. Ако сте си свършили работата добре, ако сте работили за проблемите на хората и сте били винаги близо до гражданите, хората ще оценят Вашата работа. Хората критикуват кметовете, но накрая оценяват и работата им. Затова кметовете са основата на партията и ГЕРБ доказва това през последните години", коментира Жозеф Дол пред кметовете. Председателят на ЕНП им пожела добри резултати на 25-и октомври и да спечелят изборите.
Зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов подчерта, че кметовете от партията, заедно с техните администрации, са работили по всички възможни европейски проекти, за да могат българските общини да се възползват от европейската солидарност. „Няма кмет от ГЕРБ, който да не работи по европейските програми. Нашите кметове кандидатстват по всички възможни проекти, за да повишаваме непрекъснато стандарта на живот на българските граждани във всички региони на страната. Затова ще положим всички усилия и на изборите през октомври да спечелим максимален брой кметове и общински съветници от ГЕРБ", каза още Цветанов.
В делегацията бяха включени общо 30 кмета от ГЕРБ, съобщиха от пресцентъра на партията.
Припомняме, че Илия Илиев ще е най-вероятният кандидат на ГЕРБ на местните избори в община Кърджали.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

13 comments so far,Add yours

  1. Анонимен30/6/15 15:19

    Сега вече другарите от БСП в Кърджали разбраха ли, че мачът е свирен. Докато те са загрявали край тъча с безсмислицата общ кандидат, мачът бил свирен - хората в Брюксел са научили, че кандидатът за кмет от ГЕРБ е Илия Илиев.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен30/6/15 15:31

    Бахмаму, 30 кметове и един областен управител, ама никъде не е споменат. Иначе сложили тигана преди да хванат рибата. Пък после просто олиото ще загори барабар с тигана. Ще остане само голямата сметка за тока.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен30/6/15 15:31

    Честита номинация на Илия!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен30/6/15 15:42

    Мачкай Илийка, мачкай червения башибозук. И от Брюксел сме с теб. Само мужиците стискат палци на комундетата, дори и османлийте не ги искат. Тикме

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен30/6/15 16:35

    ГЕРБ рано са сложили тигана,а Хасан Азис пак ще ги бие барабар с БСП

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен30/6/15 16:42

    СЛЕД ТОВА КОЕТО НАПРАВИ МОН НА МАТУРИТЕ В КЪРДЖАЛИ НИКАКЪВ ИЛИЯ
    НЕ НИ ТРЯБВА ЗА КМЕТ .

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен30/6/15 17:07

    Кво общо има кандидатурата на Илия/Цвета с МОН. Питам ви и отговор не желая. По-добре към Европата, отколкото към АнаДОЛУ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен30/6/15 17:08

    Аз пък не съм срещнал един жив човек,който да иска да гласува за този смешник.Не го искат хората бе !!!!!!

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен30/6/15 17:31

    Игра на политика......аматьорщината ни излиза обаче скъпо...ядем й плодовете вече 25 години.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен30/6/15 17:52

    ББ е супер мъж !

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен30/6/15 20:56

    всички портии във РБ приеха да гласуват за Хасан Азис. ...честито илий.а

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен1/7/15 05:29

    Гроздан Колев му изяде хляба. Няма на какво да се надява.

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен1/7/15 12:57

    Да, реформаторите подкрепиха ДПС, АБВ също, НООООООООООО
    САМО ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ !!!!!!!!!!!!!
    Щом подкрепяме ББ и ЦЦ, значи ще подкрепим и Илия Илиев за КМЕТ, анадънму

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.