19-годишната кърджалийка Елис Манолова (Елис Ахмед) е новата вицешампионка на Европа по борба. На първенството на стария континент за юноши и девойки, което се провежда в Истанбул, тя отстъпи на финала пред състезателката на Германия в най-тежката категория – до 67 кг. Преди това състезаващата се за Азербайджан Елис победи с по 6:0 представителките на Русия и Украйна. На полуфинала пък тушира беларуска състезателка.
„Много добро представяне на Елис, която само преди месец претърпя операция на сливиците и това повлия на подготовката й. Искам да благодаря специално на спонсора на Елис, а така също и на Джанан Манолова, бизнесмена Нурхан Ахмед, който е собственик на фирмата „Деведжи", заяви пред 24rodopi.com Филип Манолов, който е личен треньор и баща на състезателките по борба Елис и Джанан Манолови.
Предстои участие на Елис Манолова на Световното първенство по борба в Лас Вегас, където ще се бори за медал в категорията си и за олимпийска квота.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Анонимен27/6/15 22:27

    Честито на момичето, но не разбрах какво общо има между фамилиите Манолова и Ахмед? Или е Манолова или Ахмед...

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен27/6/15 22:32

    БРАВОО....
    Успех и на световното
    С теб сме...

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен28/6/15 14:14

    За какво пишете само за турците бе, защо няма информация за Димитър Иванов, който стана трети и си се състезава за България.. Родом от Кърджали и мачка наред... Само глупости пишете в детските градини сервирали свинско дрън дрън та пляс.. Не живеем в Турция редакредакцията......

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен28/6/15 15:00

    abe momicentse zasto ne si s istinskite si imena da ne bi dyadoti da se e kazval manol po dobre bez medal otkolkoto s tezi izmisleni imena

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен28/6/15 19:41

      Tebe koite pita koi nomer gasti nosish bastun

      Изтриване
  5. Анонимен29/6/15 15:49

    bravo na momicheto,samo che tq se bori za azarbaidgan,a ne za balgaria

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.