„Информирам Ви, че е затруднена видимостта на водачите на МПС в участъка на път І-5 от общинската горичка до входа на Кърджали, тъй като пространството между двете платна е обрасло с висока растителност – храсти, дори и дървета", се казва в сигнал на д-р Марин Мухтаров, независим общински съветник в Общински съвет – Кърджали, до областния управител Илия Илиев. Прикрепени са и 8 снимки.
„Зеленината наистина затруднява видимостта на шофьорите и считам, че може да бъде предпоставка за ПТП. Моля да предприемете необходимите действия, за да бъде почистен участъкът. Растителността между двете платна според мен избуява от години", се казва в сигнала на общинския съветник.
Път І-5 е част от републиканската пътна мрежа и се поддържа от Агенция "Пътна инфраструктура".
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

25 comments so far,Add yours

  1. Анонимен16/6/15 09:32

    naiiiii nakraq nqkoi da se seti za neshto pravilno :) evalata

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен16/6/15 09:40

    Поздравления за високата гражданска отговорност на д-р Мухтаров. Нека всички граждани които имат възможност да снимат подобни и други нередности по улиците и пътищата, да сигнализират съответните държавни и общински структури за отстраняване на нередностите.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен16/6/15 09:50

    Sashtoto daje po zle e polojenieto predi spirka ,,Plazishte,,.Rastitelnosta e prevzela polovnata ot patnoto platno,posoka DJEBEL.zA DA NE SE BLASNE V HRASTITE VODACA E PRINUDEN DA MINE V PLATNO S NASRESHTNO DVIJENIE......I POSLE SOFYORITE VINOVNI

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен16/6/15 10:03

    Na Djebelskite Mekereta im e malko tva da im vleze trevata vkusti dori im e malko mnogo hubavo fanatiziran grad prost

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен16/6/15 10:05

    pitia kam cernoocenedo s.patisa tam mosta mnogo e opasen hrastite sa do sredata na platnoto i tam mnogoe opasen mnogo katastrofi stava i pak nikoy ne interrsuva

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен16/6/15 10:13

    Нали имате нов директор на Пътното от вашите.Преди пътуваше всеки ден до Хасково, а сега не пътува и не вижда проблема, а не само това е проблема с пътищата в областта.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен16/6/15 10:57

    Браво на Мухтаров! Важни държавни дела се хвърлят към нас, през прозорците на медиите. Докторе ти за първи път ли излизаш от Кърджали, по този път пред последните 4-5 години? Голям проблем сте установили! Аз сменям масло на 15 000 км. През годината ми се случва два пъти. Да те питам сметна ли, колко километра ми се падат на година, месец, седмица и ден? Това е най-малкия проблем. Пътища, милиция и хора няма в тази държава. Война е на пътя. В центъра на града се кара като 24 часа на Льо Ман. Сложете камери, и спрете джигитите на пътя в града! Не си бъркайте в носовете на общински сесии! Защото ще дойда и ще ви наснимам, какво правите там. Имам право, като гражданин. И ще ви кача заспалите физиономии, във ФацеБук. Работете за нас! Не си правете реклами! За Момчилград пътя, да не е в по-добро състояние, от към обрасли мантинели? И там е обрасло всичко, от с. Глухар до разклона за Момчилград. Защо не видяхте, че и там всичко в е същото състояние? Да не кажем по-лошо. Спрете да ни занимавате с евтини реклами! Бъдете държавници на града. Не бъдете махленски клюкарки!

    С уважение към Вас:
    Ваш гласоподавател

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен16/6/15 10:59

    Ей сега е момента Илийката да свърши нещо полезно, а не само да организира и участва в кръгли маси, квадратни маси, дискусии, работни срещи и тем подобни глупотевини, от които няма никаква реална полза! Сега да вземе да набримчи шефа на ОПУ - Кърджали и да да изчистят тая растителност! Работата е за не повече от два - три, максимум четири дена. Но Илийката да не забрави първо да попита Караянчева, дали може да свърши тая работа с шефа на ОПУ, щото ако решат да чистят, Цветето трябва да знае и да е разрешила, все пак може да реши да се снима редом до работниците, нали, изборна година е.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен16/6/15 12:09

    А пътят към общинските жилища е осеян с корупция. Моля почистете!

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен16/6/15 13:06

    не важно община или държава - институциите да си свършат работата.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен16/6/15 14:04

    И във Възрожденци между платната е обрасло.Да не говорим,че има места от където постояно изкачат хора между храстите.Дано да се почистят и те.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен16/6/15 14:05

    И до стадиона рстителността пречи на видимостта

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен16/6/15 14:11

    Винаги трябва да им се напоня за всичко на управниците и то по няколко пъти.А като стане белята се втурват да се снимат и обещават.Направо не е за вярване каква държава замаена сме и какви замаени управници си избираме всеки път(или ни ги насаждат).Но на будалатс така мй се пада,идват избори и въпреки всичко пак ще се гласува под строй и без мисъл.Заслужаваме си съдбата....

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен16/6/15 15:35

    И на мен ми направи впечатление,колко е обрасъл пътя на завоя/отбелязан с черна точка/преди с.Железник.Отдавна си мисля кой го поддържа и няма ли да се изрежат храстите на самия завой,за да има видимост.Кой отговаря за тази дейност?Пиша тук,защото не зная към кого да се обърна.А,спрямо статията на д-р Мухтаров-браво!!!

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен16/6/15 15:49

    Вземи Илиика, вземи ножиците и изрежи тумора на Кърджали - червения башибозук!
    Тикме.

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен16/6/15 17:35

    15:49
    Първо трябва да започне изрязването на тумора от теб. Сега и веднага. Много си нагъл човече. За пари си способен и собствената си майка да продадеш. ЛИЧНА ДРАМА: Бях очарован, шастисан от неудържимата страст на майка ми. Това е твоя мисъл, а не моя. Вземай си парцалките и дим да те няма в Кърджали. Достатъчна ни е кочината, в която живеем и нямаме нужда от такива като теб...Илийката още не е избран ЗА КМЕТ и какви глупости ти нахлуват в празната глава се чудим и ние...червения башибозук! Тикме или техме Илийка ....????

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен16/6/15 17:36

    Вземи Илиика,вземи и изрежи тъпунгера с червения башибозук,че и от бурените със змиите е по-гаден!

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен16/6/15 17:42

    Абе едни храсти не можете да поддържате,че да не пречат бе...за нищо не ставате, нещастници..един не се е събудил сутрин с мисълта -Сега какво имам да свърша за града ни ...Мухтаров е дейно и съвестно момче,взимайте пример!!!

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен16/6/15 18:31

    Д-Р МУХТАРОВ,
    СКОРО ВЛИЗАЛИ ЛИ СТЕ В МБАЛ АТ.ДАФОВСКИ ,В ДВОРА И ИМА ЕДНА СЪБОРЕТИНА ,ОТ МИНАЛОТО КОЯТО СЕГА СЕ Е ПРЕВЪРНАЛА В КЛОЗЕТНИК НА ПОСЕТИТЕЛИ,БОЛНИ ТАКСИДЖИИ И Т. Н.
    ДАЙТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЕ НА СЕСИЯ ДА СЕ СЪБОРИ И ИЗГРАДИ ПАРКИНГ,ЗАВЕДЕНИЕ ЗА ЗАКУСКИ И КАФЕ КАКТО В ДРУГИ ГРАДОВЕ,ЖИВУЩИТЕ ОТ КВАРТАЛА НЕ МОГАТ ДА СИ ПАРКИРАТ КОЛИТЕ ОТ ПОСЕТИТЕЛИ И ЛЕЖАЩО БОЛНИ СЪС СЕДМИЦИ.ТАМ НЕПРЕКЪСНАТО ИМА НАБЕЗИ ОТ ХОРА ТЪРСЕЩИ ЖЕЛЕЗА ,ДОГРАМА И Т.Н.

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен16/6/15 18:52

    Пътя за Ардино канафката е пълна и е направена паркинг никой нищто не прави телевизия ли трябва да викаме

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен16/6/15 19:02

    A KADESA JENITE SOCIALISKI NESHTO SE IZGUBIHA

    ОтговорИзтриване
  22. Анонимен16/6/15 19:32

    До 18:31 - Тоя призив го отправи до изпълнителния директор на МБАЛ - великия и несменяем д-р Тодор Черкезов или до новозначения от герберастите член на Съвета на директорите на болницата - др.Фейзи Бекир! И да знаеш - болницата МБАЛ "Д-р Ат.Дафовски" АД е акционерно дружество, с над 50 на сто държавно участие и няма как общинския съвет в Кърджали да взема каквито и да е решения, свързани със собствеността на това дружество. Анадънму, аптал!

    ОтговорИзтриване
  23. Анонимен16/6/15 21:14

    И до червените блокове тротоара е в храсти и няма място за двама пешеходци. Общината да вземе мерки

    ОтговорИзтриване
  24. Анонимен17/6/15 10:01

    Защо някой трябва да сигнализира някого за да си свърши работата за която е назначен и получава пари( и то доста). За всичко в града е отговорен кмета и отделите в общината, а извън града отговаря Пътното...нека си свършат работата за която отговарят !!! А кмета да запълни дупките по К.П.Войвода че няма как да я избегне ако има кола отсреща !!!

    ОтговорИзтриване
  25. Анонимен17/6/15 17:39

    Абе хора ,то в джунглата трябва да има растителност.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.