Агент от тайните служби на кралицата на Великобритания беше принуден да предаде урок по добри обноски в ПГЕЕ „Капитан Петко войвода", след като беше грубо прекъснат по време на романтична вечеря в сградата на училището. Трима грубияни и побойници от 12 клас в същото училище се опитаха по най-безцеремонен начин да развалят приятната и романтична обстановка, организирана за агента. Наложи се той да им обясни по съвсем нежен и цивилизован начин предимствата на доброто възпитание.
„Маниерите правят мъжа", това е темата, която добре обученият агент се съгласи да сподели с натрапниците и която е базирана на философското разбиране за ненасилието и постигане на духовна хармония с врага чрез ненасилствени методи.
Това е сценарият на новия продукт на учениците от клуб „Киноманиак" в Електрониката. Във видеоклипа участват ученици от кръжока към професионалната гимназия.
Всеки, който иска да разбере нещо повече по темата и как конкретно маниерите изграждат мъжа, може да го направи като напише в youtube.com - Kingsman: Тайните служби от ПГЕЕ Кърджали.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

2 comments so far,Add yours

  1. бай ви ганя30/6/15 17:25

    Офффф, как може да се сравняват британците с българите от ДС/манталитет бате, а и много е важно, къде си се родил..../. Попитайте някой българин, който от дълги години живее във Великобритания. Той най-правилно ще ви отговори за британците, за полицаите, за работодателите и т.н. ... и т.н. ... Не всички българи от ДС са лоши хора, но аз визирам хора, които познавам. Мън-мън, а зад гърба .../лоши хора, егоисти хора,....Вестник "Гардиън"-България - гнили политики, гнили домати...Гардиън цитира "Трансперънси интернешънал", Според която България е задминала Гърция и е станала най-корумпираната държава членка на ЕС, а центърът за изследване на демокрацията е изчислил, че българите плащат средно по 150 000 покупки на месец ...

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен30/6/15 17:43

    НЕ БЪРЗАЙТЕ ДА ГОВОРИТЕ ЗА СЕБЕ СИ.
    Разговорът за Вас ще започне в момента, в който си тръгнете.
    Ал Пачино

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.