Кърджалийските номера не минават в Германия. В това се убеди нашенец, който трябва да плати 1000 евро заради шофиране след употреба на наркотици. „Най-вероятно нямаше да го спипат, но е профучал два пъти на червен светофар", коментираха за 24rodopi познати на кърджалиеца С.Т.
Живеещият във „Възрожденци" мъж бил спрян от полицейска патрулка в град Лудвигсхафен. Разширените му зеници и невъзможността на родопчанина да застане на един крак, както и тоталното погазване правилника за движение по пътищата усъмнили полицаите, които направили тест за наркотици на нашенеца. Той отчел употреба на амфетамин и марихуана. Съдът в германския град наказал с глоба от 600 евро С.Т. Той обаче ще трябва да плати и съдебни разноски от 400 евро. Решението бе потвърдено от Районния съд в Кърджали и бе пратено на данъчните за събиране на сумата.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

12 comments so far,Add yours

  1. Анонимен17/7/15 22:49

    във кържали присъдатя щеше да е 3 години затвор и 10000 лв глоба ...и за адвокат 5000лв

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен17/7/15 23:01

    Dobre be alamkolu v cujbina moje, v sobstvenata si darjava nishto nikoi ne dalji. Malko im e, da plashtat barem malko da im doide akala, ama nadali...

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен17/7/15 23:20

    Днес видях как полицейски автомобил, спря успоредно с друг /на предна линия/, на червен за движение за автомобили светофар. Изчака само 3-4 секунди, и след като на пешеходната пътека нямаше никой, нетърпеливо продължи и премина на червен сигнал в посока към пазара. Това се случи около 13.30ч. на светофара, който се намира на пътя между градската градина и новия парк. Не ги обвинявам, понеже предполагам, че са бързали към "махалата", където /по-късно научих/ се било случило някакво сбиване. Искам само да отбележа, че трябваше да си пуснат сирената и тогава да бързат. Докато науча за сбиването, това нарушение на правилата, ми направи много лошо впечатление за полицейските служители в този автомобил. Разбирам, че тяхната работа е много стресова, но при специален режим на движение, полицейските автомобили, би трябвало да се движат със съответната звукова и светлинна сигнализация. Иначе прави лошо впечатление за констатиращите "нарушението" хора! Пожелавам им /на полицаите/ да са живи и здрави и да продължават да работят в полза на обществото!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен18/7/15 08:26

    Къде сте тръгнали да сравнявате германия с България? Те свалиха даже президента, че се е уредил с кредит на по-малка лихва. А нашите от парламента до последния селски кмет крадат, няма нито един депутат или държавен служител осъден за корупция или рушвет! Да не говорим за банките...

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен18/7/15 10:00

    Yavrum Deutschland

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен18/7/15 13:47

    Ashloh,shaize bulgarien

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен18/7/15 13:52

    не само, че спират на пешеходна пътека и то забележете началници на полиция, а си изхвърлят на улицата хартийките/а само на един метър има пепелник...до магазин...???/ и тогава тръгват с джипа на път. култура брат, култура му трябва на българският гражданин, ама откъде тая култура, като той не е излизал от кърджали навън, а и не се знае дали е прочел и една поучителна книжка. завършват задочно в учителският институт и хоп ....изпратете ги на обмяна на опит в други държави, оооо ама без немски, английски, френски ....език ??? те и обикновените хорица са като него и не им прави впечатление или съществува страх ....???

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен18/7/15 18:40

    23:01 kakva e tazi duma "alamkolu" be oligofren kat ne znaete da pi6ete ne komentirayte be glupatsi

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен18/7/15 19:02

    е ти щото знаеш си написал,глупатСи 18-40

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.