По идея на Община Ардино, водеща компания в изграждането на ВиК-мрежи набира талантливи млади хора, които да се обучават за ВиК-монтьори. Това съобщи  по време на редовната месечна кметска среща в Ардино Пенчо Бояджиев, продуктов-мениджър на фирмата. Той отбеляза, че в продължение на два месеца обучаващите се стажанти ще получават заплащане в размер на 500 лева и ще имат трудов договор. На включилите се в стажантската програма, фирмата ще предложи и настаняване в София за първите месеци на професионалното им обучение. Преминалите успешно програмата ще станат за постоянно служители на позицията „монтьори ВиК" и ще изучават тънкостите на занаят с възможност за професионално развитие и кариера.
Изискванията са кандидатите да имат завършено средно образование, чисто съдебно минало, интерес в областта на строителството. Предишен опит не е необходим.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

11 comments so far,Add yours

  1. Анонимен2/7/15 09:20

    Къде са ви младежите бе, ликвидатори депесарски.

    ОтговорИзтриване
  2. Даскала2/7/15 09:31

    Тези на снимката ли са младежите,та те са още ученици

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен2/7/15 09:33

    Обучавайте ги. Германия търси обучени роби.!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен2/7/15 09:34

    Т'ва ако са младежи, аз нищо не знам. :D

    ОтговорИзтриване
  5. АТАКИСТ2/7/15 09:59

    АТАКА-ПОБЕДА !

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен2/7/15 10:33

    500 лева за млад човек.Браово на Вас.СЕМЕЙСТВО, ТОК, ТЕЛЕФОН , ИНТЕРНЕТ,ВИК,ЗАКУПУВАНЕ НА ЖИЛИЩЕ И Т.Н МНОГО ДРУГИ РАЗХОДИ И ЗА ХРАНА 00000 ЛВ.ЖИВЕЙТЕ МЛАДЕЖИ И СЪЗДАВАЙТЕ ПОКОЛЕНИЕ.А ТЕЗИ НА СНИМКАТА С КАКВИ ЗАПЛАТИ ЖИВЕЯТ ТАЙНА.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен2/7/15 20:19

    На работа, другари ! Т.Ж.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен3/7/15 09:50

    На 9.20ч. Тъпанар такъв толкова разбираш,че не различаваш срещата е с кметовете на населени места за да разяснят сред хората за кампанията, а след това ще е конкретната среща с младежите които проявят желание за обучение в това направление.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен3/7/15 12:23

    ДПС ще ви оправи вас. Роби. До кога ще робувате на ДПС.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен3/7/15 15:37

    Към 12.23ч. в ДПС СМЕ НАПЪЛНО СВОБОДНИ И НЕ РОБУВАМЕ НА НИКОЙ ЧОВЕЧЕ ГЛУПАВО.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен3/7/15 16:36

    До 3/7/15 15:37`
    Те са си прави хората от малцинството..., стоп хората от мнозинството. Всички имат фирми и не робуват на никого. А си имат и две майки/Булгаристан и Туркистан. Анадънму. Българите-християни ще робуват на т. и п. ..., а и на ц ...Така е. Българите -- орел, рак и щука--Циганите станаха българи, българите/роби...цигани, а всички останали в град Кърджали/без държавните служители/...бизнесмени. . . . .

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.