БСП в Кърджали е плащала от години на журналисти от държавните медии, за да пишат те съобщения за партийни мероприятия и интервюта с лидери, които са изпращани до медиите. Това шокиращо признание пред 24rodopi.com направи един от активистите на партията в Кърджали.
Журналистите, на които им се плаща от бюджета, работели за няколко кампании на БСП в Кърджали – местни и парламентарни избори. За настоящата кампания на БСП „Да накараме ГЕРБ и другите да играят заедно с нас на Местни избори`2015" отново се използват журналисти, които се издържат от данъкоплатците, призна активистът.
Ще припомним, че БСП е единствената партия в Кърджали, която издаде и няколко броя от вестник по време на местни избори, който по-късно фалира.
„Изпълнителното бюро на БСП в Кърджали настоява политическите партии в областта да декларират, че не финансират местни медии за провеждането на клеветнически кампании с цел постигане на политически дивиденти", това пък пише в разпространена позиция на ИБ на БСП днес.
„В рамките само на една седмица в един от местните електронни сайтове се появиха три информации, които не отговарят на истината и целят заблуждаване на общественото мнение на хората в областта, а и в страната. В две от публикациите се твърдеше, че БСП е получило отказ от ПП ГЕРБ за провеждането на разговори за издигането на обща кандидатура за кмет на община Кърджали. Категорично заявяваме, че до този момент в БСП не е постъпил никакъв отговор от местната централа на ПП ГЕРБ. В друга публикация се твърди, че БСП ще издигне като свой кандидат за кмет на община Кърджали Теодора Каракостова, председател на областният съвет на Обединението на жените социалистки. БСП все още не е взело решение какви ще бъдат номинациите за кметове на общини, кметове на населени места и общински съветници. Името на Теодора Каракостова до този момент не е коментирано като евентуална кандидатура на БСП за кмет на Кърджали . Лансирането на невярна информация цели създаването на погрешна представа за работата на БСП и политиките, които предлага. Искрено се надяваме, че тенденциозната кампания срещу БСП не е отговорът на ПП ГЕРБ на нашето предложение за взаимодействие на предстоящите избори за местни органи за самоуправление", се казва в позицията на „червените".
24rodopi.com

Защо въпросите „Сигурни ли сте, че не издигате хора със съмнителна репутация? Кой изхарчи 3 млн . лева в МБАЛ „Д-р Атанас Дафовски"? Ами ако прокуратурата влезе в болницата?" отказаха БСП от вариант „Каракостова – кандидат за кмет" – четете по-късно само в 24rodopi.com

Бележка на 24rodopi.com: Вероятно от ГЕРБ отново няма да се хванат в заложения от БСП капан, но би било много интересно, ако от ГЕРБ дадат официална информация на кого и колко е плащано по време на избори, а и след това. За това, което се е случвало в МБАЛ "Д-р Атанас Дафовски", редакцията ще сезира прокуратурата.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

30 comments so far,Add yours

  1. Анонимен2/7/15 15:26

    Само комунисти крадци могат да назначат за шеф в болница жена, която не прави разлика между спринцовка и инжекция.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен2/7/15 15:28

    Акционерите освободиха Теодора Каракостова от БСП, която бе на заплата в борда на МБАЛ и преустановиха порочната практика от времето на кабинета „Орешарски" болницата да служи за хранилка на партийни активисти, допълват от ГЕРБ.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен2/7/15 15:29

    Ами че и в МБАЛ „Д-р Атанас Дафовски" плащат на повечето медии без вас.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен2/7/15 15:35

    аз бях във герб и същата работа всяка седмица по 10 плика пари за медиите....всичко се плаща...и не хляб ядат..

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен2/7/15 15:37

    Пълна ревизия на МБАЛ "Д-р Атанас Дафовски". Има ли прокуратура в този град? Каракостова, не са само 40 000 лева, повече са.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен2/7/15 15:45

    Не е вярно, че Каракостовата не е кандидат. Самата така иска, че сън не я лови. Вика, че само жена може да спаси Кърджали.
    Първата цел на БСП е да издигнат Марин Мухтаров за общ кандидат. Ако това не стане - Георги Кючуков ще бъде кандидат на БСП. Трети вариант е другарката Каракостова.
    Каквото и да стане БСП ще се срине тотално. Има и едно четвърто име ама то си е жив таш.к.

    ОтговорИзтриване
  7. Дърт комунист2/7/15 15:55

    Подлоги на ДПС, още не сме забравили как стояхте наведени пред АМЕТ Доган !

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен2/7/15 15:55

    И всички повярваха, че фейзи бекир и пасев няма да взимат пари от болницата.пълен смях

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен2/7/15 16:04

    Цирк голям е това БСП. Не че ГЕРБ са по-малки циркаджии, де. Затова другарЕ, никакви гласове повече за двете партии. Явно само ДПС се държи нормално. Имате вече 4 гласа от моето семейство наесен!

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен2/7/15 16:07

    NAHALNI KOMUNISTI IZGONETIGI OT KARDJALI A KARAKOSTOVA DA VARNE PARITE OT BOLNICATA I NA SAD DETO PRAVI HORATA BUDALI STIGA TOLKOVA STE E 4AKALI PAK LI SHTE LAPA GEMITE PARI HORA OT KARDJALI NE GLASUVAITE ZA KOMUNIST TOVA E GRESHKA NIAMA VE4E MLADI HORA VAV GRADA IZBIAGAHA ZARADI TAKIVA KATO JENATA SOCIALISKA KARAKOSTOVA

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен2/7/15 16:13

    KARAKOSTOVA VARNI PARITE OT BOLNICATA I TOGAVA SE KANDATIRAI ZA KMET NAHALNICA STIGA VE4E SAS TVOIA GUN SURAT MLADITE IZBIAGAHA OT GRADA ZARADI VAS JENITE SOCIALISKI NAHALNI TA NAHALNI VSE ISKATE DASTE NA HUBAVI RABOTNI MESTA TAKA STE SVIKNALI DA LAJITE HORATA GION SURATI TAKIVA

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен2/7/15 16:22

    А бе ненормалници не виждате ли,че това е и целта на ДПС-да ни скарат да ни разединят и да си гледат сеира отстрани.Така ние ставаме по-слаби, а те обират овациите и разбира се гласовете на хората.Спрете се и стига сте се надъхвали един срещу друг.Така няма да сринем бастилията на Доган в Кърджали и още 4 години ще ги търпим.Опомнете се.

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен2/7/15 16:32

    БСП - МАЙМУНШЕБЕЦИ

    САМО ПАРТИЯ ГЕРБ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен2/7/15 16:47

    Милко, стегни си хората, че цялата партия става за смях. И престанете да плащате на журналистите, като ще давате пари ги давайте на хора в нужда, така пак ще ви пишат по медиите, но поне няма да се налага да си купувате на частно журналисти на парче. Чунким голяма файда видяхте от тях като им плащахте.

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен2/7/15 16:52

    А бе хора, къде е малоумницата с "червения башибозук" и "шЪмара"? Взех да се притеснявам, нищо не постнала под тая информация!

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен2/7/15 17:02

    Точно така! И за теб става дума - дежурния ЧервеноБашибозукоЛюбеца с многото мнения от разхлопаната глава.

    Раздвоил се е , разтроил се е , тикме и мноо китек

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен2/7/15 17:12

    Misho shamara izbiaga na vreme ysetisa ina4e go 4akashe belene ili sibir

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен2/7/15 17:20

    ей, този кметски пост не може да го разделите, много мераклии

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен2/7/15 17:29

    i GERB da si priznaqt

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен2/7/15 17:33

    ДО КМЕТА НА КЪРДЖАЛИ ХАСАН АЗИС
    ЗАЩО КАТО ГЕРБ НЕ СИ ПОЧИСТИТЕ БЪРЛОГАТА ТОЕЗ ОБЩИНАТА ОТ ТАКИВА КОИТО СА ЧЛЕНОВА НА ДРУГИ ПАРТИИ
    ЕВАЛА НА ГЕРБ КАТО ВЛЕЗНАТ НЯКЪДЕ И ДО ПОСЛЕДНИЯ/НАТА НЕ ДАВАТ ДА ИЗЛИЗА ДАЖЕ И ЕДИН ОТ ДРУГА ПАРТИЯ КОГА ЩЕ ПОУМНЕЕЕТЕ БЕ ДПСАРИ
    СТИГА ТОЛКОВА АКО ИСКАТЕ КАДРИ НА ДПС ИМАТЕ МНОГО ВЕЧЕ С ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ ЗАЩО САМО КАДРУВАТЕ ЗА ДРУГИ ПАРТИИ МОЖЕ ДА СА ДОБРИ КАДРИ НО НЕ СА ОТ ДПС ЕТО ВИ ОЩЕ ЕДНА КОЯТО ИСКА ВАШЕТО КРЕСЛО
    ТОВА НЕ ВИ ЛИ СТИГА ТОВА 8 -5 -3 МИНА ПРЕДИ ГОДИНИ СТИГА
    НАШИТЕ ДЕЦА БРАТЯ СЕСТРИ ОТИВАТ ДА СЕ ТРУДЯТ В ЧУЖБИНА ЗАРАДИ ТАКИВА КАТО ТЯХ И ТЕ СА С ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ ЗАЩО КАТО ИДВАТ ИЗБОРИ ИСКАТЕ ГЛАСОВЕ ОТ ТУРЦИТЕ А ПОСЛЕ СИ ПРОДЪЛЖАВАТЕ ТАКА КАКТО И ПРЕДИ ЕТО ВИ ОЩЕ ЕДНА В КРУМОВГРАД ЗАМ КМЕТА Е ЗАМ НА БСП И НЕ Е ДАЛ И ЕДИН ГЛАС ЗА ДПС И ОЩЕ СИ Е ОТ БСП И Е ЗАМ КМЕТ НА КРУМАВГРАД СТИГА С ТОВА 8- 5 -3
    БРАВО НА ГЕРБ ПРИ ТЯХ НЯМА НИТО ЕДИН В ДЪРЖАВНИТЕ СТРУКТУРИ ОТ ДПС
    СТИГА

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен2/7/15 18:08

    Хасан Азис ще спечели, не се хабете, хората го харесват, ето нови 21 мил.ще вкара в града.

    ОтговорИзтриване
  22. Анонимен2/7/15 18:14

    Само ДПС!

    ОтговорИзтриване
  23. Анонимен2/7/15 18:17

    Илийката като стане кмет, кой гласим за областен?

    ОтговорИзтриване
  24. Анонимен2/7/15 18:32

    Иииииха, идват местни избори! Скари и кебапчета

    ОтговорИзтриване
  25. Анонимен2/7/15 18:35

    Ха-ха-ха, БСП-то използвали PR-услугите на първия българин от ДПС в Кърджали?! Ей Дружба "Далавера" къде сте бе, ха-ха-ха

    ОтговорИзтриване
  26. Анонимен2/7/15 21:41

    НЕ МИ ОТВЛИЧАЙТЕ ВНИМАНИЕТО, ЩОТО ТЪКМО СЕГА МИ СТАНА !
    П.С. ЛОШО ! ТЪКМО ОТ ХОЛА ДО СПАЛНЯТА, ЗА ДА СГАДЯ БУЛКАТА, И МИ ПАДНА ХИДРАВЛИКАТА !

    ОтговорИзтриване
  27. Анонимен3/7/15 21:44

    Само Бати Бойко !

    ОтговорИзтриване
  28. Анонимен4/7/15 19:48

    Само Бойко ще ви помогне да вдигнете хидравликата. При ГЕРБ няма засечки.
    САМО ГЕРБ !

    ОтговорИзтриване
  29. Анонимен4/7/15 20:51

    Пожарникар и засечка. Само ББ ! Айде Чао !!!

    ОтговорИзтриване
  30. Анонимен12/12/16 17:42

    Ха-ха-ха, БСП-то използвали PR-услугите на първия българин от ДПС в Кърджали?! Ей Дружба "Далавера" къде сте бе, ха-ха-ха, То да е само Кържали, ами Плевен, па Враца, троловете от Ловеч и разни други бсп- идиотизми.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.