Германските власти поискаха да им бъде предаден крумовградчанин, който да изтърпи наказание за нанасяне на „опасна телесна повреда". След вече прекарани няколко месеца в немски пандиз обаче, мъжът поиска от съда в Кърджали да излежи присъдата си в български затвор.
Родопчанинът получил първата си присъда от германската правораздавателна система през 2011 година. В периода на изпитателния срок обаче, мъжът отново престъпил законите в Германия. Магистратите в Майнц пратиха крумовградчанина зад решетките за девет месеца. След изтърпяване на наказанието, мъжът е бил освободен за… 24 часа. След това отново е върнат в затвора за друго прегрешение. Адвокатът му успява да го измъкне и Р.М. се прибира в България. Издадена Европейска заповед за арест обаче отново изправя пред Темида буйния гастарбайтер. За нанасянето на „опасна телесна повреда" мъжът поиска от съда в Кърджали да излежи новата присъда в пандиз у дома, защото… в Германия нямало кой да му идва на свиждане и да го поддържа. Магистратите обаче решиха, че Р.М. трябва да бъде наказан от държавата, в която е извършил престъплението.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Анонимен28/7/15 11:50

    ОТИВАЙ ТАМ! НЯМА ДА ТЕ ХРАНТУТИ ЦЯЛА ДЪРЖАВА, ТАМ ОТИВАЙ!

    ОтговорИзтриване
  2. КУРДОКОЛЕНКО28/7/15 12:25

    А БЕ БУДАЛА, ОТИВАЙ В ГЕРМАНСКИ ПАНДИЗ, ЗАЩОТО ТУК МАНГАЛИТЕ ЩЕ ТИ СКЪСАТ ЗАДНИКА, ОСВЕН АКО НЕ ТЪРСИШ ТОВА ДЕ !

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен28/7/15 12:31

    ТАМ ЩЕ ЛЕЖИШ, ТАРИКАТ! ДА РАЗБЕРЕШ КАКВИ ЗАКОНИ ИМАТ ХОРАТА. НЕ СМЕ ДЛЪЖНИ ДА ТИ ПЛАЩАМЕ ДАНЪЦИТЕ И ХРАНАТА ДОКАТО СИ В ЗАТВОРА В БЪЛГАРИЯ! ЩЕ СИ СЪРБАШ ПОПАРАТА " ТАРИКАТ " !

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен28/7/15 12:32

    ТАМ ЩЕ ЛЕЖИШ, ТАРИКАТ! ДА РАЗБЕРЕШ КАКВИ ЗАКОНИ ИМАТ ХОРАТА. НЕ СМЕ ДЛЪЖНИ ДА ТИ ПЛАЩАМЕ ДАНЪЦИТЕ И ХРАНАТА ДОКАТО СИ В ЗАТВОРА В БЪЛГАРИЯ! ЩЕ СИ СЪРБАШ ПОПАРАТА " ТАРИКАТ " !

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен28/7/15 13:23

    Какъв тарикат е този жив селяндур който си мисли че Германия е като в България ама там хората имст железни правила и селяндурските му номера там не минават като правеше белите не мислеше кой ще ти идва на свиждане и ще те подържа а сега ревеш като ученичка

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен28/7/15 15:33

    Ко? Не! От Крумовград??? От там хората са недосегаеми...
    Справка : Ани Иванова

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен28/7/15 16:30

    Aha nedosegaemi sa ot Krumovgrad ama v Bg a v Germaniq shte si go otnese kato kuco pile domat bratle tam nqma moi nqma tvoi arshina e za vsichki edin shte leji kato pich

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.