„Съборът си е наш български. Няма чалга, няма кич, продават се български стоки, а най-много се купуват българските знамена, тениски и шапки с родния ни трибагреник. Всички шатри са бели и на всяка от тях е нашият трикольор. Продават се чанове, икони, биопродукти, сувенири и др.", коментираха гости на събора на Рожен.
„Навсякъде по поляните звучи само български фолклор, който се носи от четирите сцени, на които в трите дни на събора се изявяват над 8000 участници от всички фолклорни области на страната ни. Наш самодеец гадулар, който живее в САЩ е пристигнал специално да участва във фолклорната част на събора.    
На един от щандовете бяха измислили атракция за мъжете. По-смели представители на силния пол позираха за снимка с рога, под които има надпис: „Тук може да разберете дали вашите рога са по-големи от нашите". Съпрузите с радост установяваха, че нямат по-големи рога, а жените им се забавляваха и ги снимаха, предаде репортер на 24rodopi.com от Рожен. Продаваха се и чаши с лика на бившия първи от времето преди демокрацията Тодор Живков.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Реджеб от с.Лисиците19/7/15 08:50

    Тези рога аз му го сложих на този !

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен19/7/15 10:11


    Реджеб чакаше официална покана от президента за откриването на сьбора в Рожен..

    ОтговорИзтриване
  3. Каракостова19/7/15 16:07

    Който ядоса Реджеб ей такива рога му слага той !!!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен19/7/15 17:23

    Няма чалга, няма кич - само скъпи кебапчета и вода ! И неподражаемата усмивка на главно командващия от която те побиват борови иглички !! Наздравеееее !

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен19/7/15 18:42

    Ahmed ot mahalata da vi go naryga

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен19/7/15 20:10

    receb i prezidenta zakriha sibora

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен21/7/15 15:07

    19/7/15 17:23 Събора е за паралии хора дето кебабче от 2 лв. не го събаря...никой не остана гладен !!! Явно сте очаквали събора да е на БСП с бесплатни кюфтаци...да ама НЕ !!!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.