Мистериозен бял бус обикалял района на Бели пласт, за да…отвлича деца за органи. Този слух упорито обикаля от дни района на кърджалийското село и съседното Зорница, а местните не смеят дори да пуснат децата си на улицата.
От полицията опровергаха опасенията на хората и отрекоха посегателство над дете в региона.
„Няма такова нещо. Това са някакви слухове. Вчера в селото бе и полицаят, който отговаря за района. Звъняха ми и от Община Кърджали, за да питат какъв е проблемът. Не знам откъде се пускат тези слухове", заяви за 24rodopi кметът на Бели пласт Тасим Осман. Той допълни, че в региона дори не са се появявали непознати лица.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

12 comments so far,Add yours

  1. Анонимен12/8/15 11:41

    Мисля че има известна доза истина ,също така се отричаше че в квартал Боровец вечер се се появяват светещи тела с зелени очи , но лично аз съм ги виждал както съм виждал и белия бус kd ick

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен30/9/15 13:04

      Може ли да обедниш малко повече за тези светещи тела?

      Изтриване
  2. Анонимен12/8/15 11:45

    Е стига де! Има няма 2-3 години и тая простотия с белия бус току се появи. Поне аз за пръв път чух за него в средата на 90-те, а приди това май са били чужденци с дъвки, ако не греша нещо сериозно.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен12/8/15 11:51

    nezabavno da se vzemat merki ot policiqta

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен12/8/15 12:52

    E dayte da go naebem edno yako

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен12/8/15 15:14

    Бусът е засечен след операция на спецслужбите. Вътре са били инж.Илиев и Реджеб от Лисиците. Не са търсили деца, търсили са къде ще ги номинират за кметове.

    ОтговорИзтриване
  6. Кацарова12/8/15 16:45

    Спокойно ,буса е заловен ,децата са освободени и са върнати на родителите
    Блестящата акция е ръководена от офицера под прикритие , който се представя за инж, Илиев ,а всъщност това е невидимия сътрудник на Шарлок Холмс или хладилната чанта

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен12/8/15 17:31

    Това доколкото знам беше спам във фейса, а някои хора със сеслки манталитет не разбират какво е спам и с каква цел се прави и вярват на всичко.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен12/8/15 22:15

    Незнам да ли има такива хора но ако има полицията ще ги хване ама ще е късно.
    Дайте да се съберем 20 човека и да ги пребием?

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен13/8/15 08:36

    kulu anani siksin redjeb lisitsiden

    ОтговорИзтриване
  10. Шемшедин13/8/15 12:20

    Не разбрахте ли, че белият бус отвлича само тъпи полицаи! Взема им органите /без мозъка/ и ги продава в Турция!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.