Кметът на Община Кърджали Хасан Азис е начело в категорията „Природа за бъдещите поколения" в първия етап от гласуването в конкурса „Кмет на годината", организиран от портала „Кмета Бг". Хасан Азис е и е сред 10-те големи градове, допуснати на втория етап на конкурса в още три категории, съобщиха от сайта.
Вече стартира вторият етап  гласуването за „Кмет на годината".
С цел да бъде максимално обективно оценяването на кметовете, в тазгодишното издание организаторите са създали платформа godina.kmeta.bg
На нея, в първия етап на надпреварата, гласуваха над 100 000 души, твърдят от сайта. Така бяха излъчени най-добрите кметове във всички 11 от 12-те категории.
Гласуването в категорията „Кмет на гражданите" не се изменя, а остава свободно от началото на вота на платформата до връчването на наградите на 11 септември в София.
Във втория етап  всеки, навършил 18 години, може да гласува за своите фаворити.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Анонимен16/8/15 18:53

    Aferim Asanim Azisim....

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен16/8/15 21:04

    evala kmete gelmıs gecmıs en super kmet parkove pazar orfeeva lıra ...vsıcko tı go napravı gospodın Azıs..a drugıte kakvo sa napravılı?

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен16/8/15 22:11

    Bravo, kmete! Mnogo chisto! S nai-moderna tehnika! :)

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен16/8/15 22:29

    Мачкай Кмете, мачкай! Мачкай червения башибозук, с колелото го мачкай.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен16/8/15 22:38

    A RASIM MUSA KAKVO NAPRAVIL ZA HORATA ;NIKOY MOJELI DA NI JAJE ;TOY SISHTO E BIL KMET

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен16/8/15 23:21

    Хасан Азис и Ресми Мурад са модерните кметове на ДПС.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен17/8/15 14:56

    Za tova nqma osvetlenie v celiq grad- ot 1000 uli4ni lampi svetqt 100 kolkoto da se kaje 4e ima! Pati6tata ni sa kato na Mars - dupka do dupka,svidi im se asfalta i tap4at s 4akal! Da ne govorim 4e zatavame v mrasotiq i mizeriq !
    Vaprosa ne e v turcite i balgarite, a v al4nite, neblagodarni i nenasitni xora koito v momenta sa na tezi postove.. a do v4era pasaxa kravite na selo..

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен17/8/15 15:16

    А бившия му заместник Митко Синабов е водопроводчик № 1 на Републиката.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.