Голям пожар бушува в горски масив край село Загорски, община Кирково, а огнеборци не могат да стигнат до мястото на огнения ад заради неразчистени горски пътища от Горското стопанство, алармираха пред 24rodopi.com жители на Загорски.
„Гори от около час и половина. Пожарна кола дойде, но стигна до края на селото и не можа да продължи. Никакъв транспорт не може да стигне до мястото. Горските пътища в района не са почистени от падналите дървета при снежния ад през март. Сега заради далаверите ние трябва да тръгнем с кирки и лопати", поясниха местните.
Доброволци тръгнаха към мястото на пожара.
Ръководството на ДГС в Чакаларово било предупредено, че при пожар техника не може да стигне до мястото за гасене.
24rodopi.com
На снимката: Пожарът между Загорски и Дедец в община Кирково
Вижте как доброволци спасиха гората край Загорски - тук
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

18 comments so far,Add yours

  1. Анонимен25/8/15 19:25

    gorskite kide sa

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен25/8/15 19:26

    Това са кадрите на герб,които по цял ден са в заведението на орхан полицая,ако не са там са на банкет.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен25/8/15 20:00

    Ако е така гербера-депесар Минчев трябва да си тръгне на секунда та.а не да говорим в чакалово, че не е гербер.дпс го направи сам,а герп директор.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен25/8/15 20:07

    Aide da popitash maika ti kvo misli po vyprosa,umniche

    ОтговорИзтриване
  5. хе-хе25/8/15 20:22

    19:26
    мъжки клюкарки
    хем полицай, хем заведение
    ами прави са си, че ходят там, където има аванта
    нали знаеш анонимен - авантата е чиста печалба
    Бъди жив и здрав и продължавай в същия дух,
    разкрий им всички кирливи ризи, ама едва ли някой ще те чуе, ама те софиянци, четат анонимен ... давай още, ако има нещо по-интересно---

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен25/8/15 20:44

    Ако бяха дали на населението да почистят пътя и да приберат клоните и дърветата сега нямаше да има излагация. Ама на първо място е далаверата. Дават на фирми, за да взимат комисиони.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен25/8/15 21:43

    Дайте информация за пожара !

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен25/8/15 21:45

    вместо дa дрaскaте дa бяхте помогнaли.тези,които коментирaте още сa нa пожaрa,зaено с минчев.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен25/8/15 22:16

    В село Бенковски горските са направо вампири,,без аванта и без рушвети на никой нищо,сега гората гори горските да гасят огъня, не дадоха на хората падналите дървета,винаги искат нещичко да отскубнат от измъчения народ,А сега без гора горски служители за какво са,без гора и чевирмете няма,

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен25/8/15 23:32

    И aз гася пожар със ссали. Във вилата на орхан полица1

    ОтговорИзтриване
  11. Цвете, защо не извика всички безработни младежи от кърджалъка и региона да погасят пожара. Безплатно щяха да ти работят. Навън изкараха една-две казарми. Яки са. Стават и за двете-физическа и умствена работа. За друг път да имаш предвид.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен26/8/15 08:52

    Със стари муцуни, като МИНЧЕВ и ЧАКЪРОВ няма как да стане да се мисли за гората, далаверата е по важна. Тоя банцик в Чакаларово нали е на Минчев, ама зет му и сватанака движат нещата. Г-н Премиер вземи ги свали тия от служебните коли за да разберат, че това е държавна собсвеност А НЕ ТЯХНА. Вече прекаляват, а горските служители махат пеша като най големите АРГАТИ и те имат право да ги ползват по служба не като тях да си ходят по домовете, това го няма никъде само там...

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен26/8/15 09:13

    Директорите и горските служители от както дойде демокрацията ползват горите за собствени нужди и се разпореждат като частна собственост.Това е самата истина , и никой не може никого да убеди в обратното ..Ползването на държавните гори за частни нужди направи много престъпници милионери , а държавата в участник и помагач на престъпниците .

    ОтговорИзтриване
  14. трактор26/8/15 10:54

    ...които работят си го казват апачик хахаха 500 лева заплата + 500 лева далавера..., да не сме луди да работим на запад .... това е самата действителност драги ми депутати...вие гледате други държави, те пък гледат вас ... отгоре надолу верижно. без далавера с 500 лева и едно, две големи деца не може да се живее в бг. всеки гражданин гледа малките далавери, а , че ни ограбиха през 1997 г., когато долара стана 3000 лева, дипломите за висше образование НЕВАЛИДНИ в бг и на запад???, много са ..., няма смисъл да изброявам всичко, което е минало през нас...

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен26/8/15 11:49

    Още ли има такава челяд да злоупотребява с държавното имущество-ТИЯ ДВАМАТА -МИНЧЕВ И ЧАКЪРОВИЦА АКО ЗЛОУПОТРЕБЯВАТ СА ЗА УВОЛНЕНИЕ НА МОМЕНТА.

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен26/8/15 11:55

    Минчев бил на пожара !Нали гората е негова ,аз ли да ходя да гася!

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен26/8/15 13:09

    А къде си изпрати Заместника, защо го няма на пожара. Или вече е на круши във Белгия, какво му пука за горатаа.....................

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен26/8/15 13:44

    еййй платени тролчета``` не се шегувайте с горатаа ............

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.