Боксьорки от над 25 клуба в страната пристигнаха в Кърджали, за да покажат най-доброто в битка за национални отличия. В сряда в зала „Арпезос" започва вторият кръг на Държавното лично-отборно първенство за жени и девойки. „Арда Бокс" ще се представи със седем състезателки в различните категории, за четири от които турнирът ще бъде дебютен, заяви за 24rodopi мениджърът на кърджалийския клуб Стоян Узунов. Най-големи надежди за отличие Кърджали залага на двукратната бронзова медалистка от европейски финали Мария Павлова, която ще излезе на ринга в категория над 81 килограма. Другите две опитни състезателки на „Арда", които ще се боксират в „Арпезос", са Ралица Христова в кат.75 кг. и Янка Делчева при 51-килограмовите.
„Над 140 са гостите-състезатели и треньори, които пристигнаха в Кърджали. Надяваме се те за пореден път да останат доволни от организацията на турнира и по този начин да утвърдим Кърджали като един от центровете на бокса в страната", заяви за 24rodopi Стоян Узунов.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Майк Тайсън6/10/15 16:45

    Мария Павлова ши ги трепи,тя е номер едно,бой по главата да не куцат Мария,цяло Кърджали е със тебе,ти си нашата гордост,ти си нашата медалистка разбийги...!!!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен6/10/15 17:47

    qnka e mnogo po tehnichna ot vsichk ot Arda na neq i trqbwat seriozni trenirovki i kurash ot stranata na Stoqn !!! kwo da kaja uspeh na moichetata

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен6/10/15 19:45

    Какви боксьорки са това бе забога,пушат цигари,дрогират се,какво ли не правят още да не ги изброявам всичките работи,и секса обичат много,ама много,но това е друга тема на разговор...хахах давайте момичета мачкайте червения башибоклук бозук...!!!

    ОтговорИзтриване
  4. Дон Цуци6/10/15 20:13

    Янка с голямата нянка ши ги мачка,а за Мария да не говорим такива крошета раздава чак свят им се вие,била съм свидетелка как препарира едно момче,като му удари едно кроше и талпа на земята,после тръгна да бяга като гърмян заек това момче,че и за срам стана пред всички,момиче да те препарира със един удар хахах....като се сетя и ми става смешно....Успех Мария,мачкай животноооо,за да те уважават...ти си фаворит и имаш предимство на твой терен....!!!!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен7/10/15 00:53

    Na koq data she sa igrae i v kolko ?

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен7/10/15 14:07

    Qnka shte igrae s swetovna shampionka shte zagubi s cest a mariq shtqla se bie s nqkwa haskovlika TOWA SA NASHTATA GORDOST KWO PRAQT SI E TEHEN JIVOT NORMALNO E DA OBICHAT SEXA SHOT 1 VO NA 1 VO TRENIRAT NAI MAJKIQ SPORT OT TAM DA POCHNEM SHOT VSICHKI BOKSIORKI SA LEZBIIKI PAK ZA QNCHETO MOGA DA KAJA CHE E UNIKALEN HARAKTER MIMA SASHTO NO GOVORI ZAD GARBA NA HORATA ;) !!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен7/10/15 14:08

    DAWAIII QNCHEEE <3 S TEB SME ZNAMEM CHE IGRAESH ZA 1 PAK V TAKAWA TEJKA ZA TEB KATEGORIQ <3

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.