Ром рецидивист от Крумовградско ще лежи в затвора в следващите 9 години за откраднати 10 лева и за опит да изнасили ограбената от него възрастна жена.
Неграмотният, безработен и осъждан С.Н.Х., с настоящ адрес в крумовградско село, влязъл в дома на А. Ш. в Момчилград, счупвайки прозорец на къщата и промъквайки се през него. За времето от 22.30 часа на 21 април т. г. до 01.30 часа на 22 април,  отнел 10 лева с намерението да продължи "алкохолен маратон".
Той направил опит да се съвокупли със стопанката на дома, принуждавайки я със сила, като изпълнителното деяние не е довършено по независещи от волята на дееца причини, поясниха пред 24rodopi.com адвокати.
Делото срещу С. Х. е разгледано по реда на съкратеното съдебно следствие, тъй като той признал изцяло фактите, изложени в обстоятелствената част на обвинителния акт, като изразил съгласие да не се събират доказателства. Това му спестява 3 години от поисканото от прокуратурата наказание „Лишаване от свобода" за 12 години.
На 21 април към 22.00 часа С. Х. пиел алкохол. „В един момент той свърши, а исках да пия още. Нямах пари и тръгнах да търся", твърди той. Спомнил си, че преди няколко дни роми са продали животинска тор на възрастната А. Ш., която живеела сама в къща в Момчилград. Преценил, че тя разполага с пари и тръгнал към дома й. Проникнал в къщата, като счупил долния сектор на двукрилен прозорец. Успял да се промуши през образувалия се отвор с размери 25 см х 35 см и се озовал в коридора на жилището на възрастната жена, което било осветено с електрическа крушка. По това време стопанката приключвала с вечерната си молитва в стаята си.
Възрастната жена го попитала какво прави в дома й, като се опитала да го избута към входната врата на дома си, викайки имената на сина си и на зет си, за да го уплаши. Тогава С. Х блъснал на пода жената, като я питал на турски език има ли пари и, ако има, дали ще му ги даде. Тя му казала, че има десет лева и ще му ги даде. Той продължил да я блъска, удрял я по тялото с ръце и крака. В един момент нападателят попитал "дали ще му даде един път да прави секс с нея", на което тя му казала : "…няма да ти дам, аз съм стара жена". Тогава той й се заканил, че ще я изнасили, хвърлил я отново на пода в стаята и я съблякъл. Двамата се борили полуголи, бабата не позволявала осъществяването на полов акт. Тя дори одраскала лицето на нападателя и разкъсала част от дрехите му. Виждайки, че губи битката, С. Х. се изправил и казал, че „не успял да му стане кефа". Поискал отново пари от възрастната си жертва и тя му дала 10 лева.
Престъпникът се прибрал в дома на леля си в село край Момчилград, близо до асфалтовата база, в бивш военен свинарник.
На сутринта на 22 април, около 09.00 часа, дъщерята на пострадалата баба отишла, както всеки ден, да види майка си в дома й. Тя видяла зачервеното й лице, след което възрастната жена разказала на дъщеря си за случилото се с нея. Дъщеря й съобщила веднага на брат си за чутото от майка си. Последният лично съобщил на полицията за извършеното по отношение на майка му.
При задържането на С. Х. в него била намерена и банкнотата от 10 лева.
Съдът наложи общо наказание на С. Х. за срок от 9 години, при първоначален „строг" режим на изтърпяване в затвор. От 24 април т. г. той е зад решетки.
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. Анонимен3/10/15 10:32

    Hak mu e na negotnika.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен3/10/15 10:40

    Kvo she gledat na.toya sigqnin smart za nego. Napravo dago streliat

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен3/10/15 13:25

    9 години за опит за изнасилване и грабеж , а на въпросния Мерт за двойно предумишлено убийство колко му дадоха 18 години ли беше ? Ужас тая държава няма оправия.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен3/10/15 13:31

    Мангала си го е заслужил! Но кога другите аспарухови мангали ще си получат заслуженото за откраднатите милиарди? Кога ще се върнат тези милиарди? Или те са от другата черга: бай ганчовската пасмина?!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен3/10/15 15:11

    kajete v koi zatvor e damu ispratim vazel che stemu tjabva na mangala dolen.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен3/10/15 16:36

    Zashto vseki pyt,kogato nqkoi turchin napravi neshto losho, kazvate che e ciganin? Ta samite cigani se narichat turci!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен3/10/15 16:36

    Zashto vseki pyt,kogato nqkoi turchin napravi neshto losho, kazvate che e ciganin? Ta samite cigani se narichat turci!

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен3/10/15 23:05

    Ciganska rabota

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен4/10/15 15:03

    До 16:36 кой турчин го считаш за циганин бе хуй сплескан,, ти какъв си, да не си от висше раса,Турската нация има история дето ти не можеж да сънуваш, така че помисли преди да пишеш,

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен4/10/15 19:49

      Turskata naciq moje da ima istoriq, no vie, rusolqvite turci v bg nqmate nikva istoriq,e, imate, no e za razkazvane sled 00;00 chasa

      Изтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.