Българската социалистическа партия (БСП) обжалва решението за избора на кмет на Аврен.
В Общинската избирателна комисия (ОИК) в Крумовград е постъпила жалба от Маргит Василева, упълномощен представител на БСП, срещу начина на отчитане на резултатите на Секционната избирателна комисия в Аврен на втория тур за избор на кмет.
Жалба със същото съдържание е подадена и от Здравка Солакова, кандидат за кмет на кметство Аврен, издигната от Инициативен комитет. С нея се обжалва решение на ОИК в Крумовград за избрания кмет, издигнат от Движението за права и свободи.
С писмо на ОИК жалбата е изпратена до Административния съд в Кърджали, който ще се произнесе по казуса.
Както вече 24rodopi.com писа, ДПС ще управлява в село Аврен след като Милена Алекова от Движението победи на втори тур със 133:131 гласа Здравка Солакова, издигната от Инициативен комитет за независим кандидат.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

11 comments so far,Add yours

  1. Анонимен5/11/15 20:52

    Битият бит, ебаният ебан...

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен6/11/15 08:14

    Pozvolixte v nai balgarskoto selo , tur4in da komandva ... sramota , tam v avren nqma nito edin fes . Antonov darjehe seloto I balgarhtinata v tozi raion.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен6/11/15 08:14

    Pozvolixte v nai balgarskoto selo , tur4in da komandva ... sramota , tam v avren nqma nito edin fes . Antonov darjehe seloto I balgarhtinata v tozi raion.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен6/11/15 09:04

    V AVREN SME POMAATSI BREEE KAKVI GI PISHESH BE APTAL 6/11/15 08:14

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен6/11/15 09:06

    Те и в с.рогозче община Джебел обжалват заради роднинство на член от комисията и кандидата от ГЕРБ,ама положението е също и в село с ДПС Великденче където сина е в комисията,а бащата е избран и ще бъде кмет.Нещо да кажете?????????

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен6/11/15 16:51

    В село Аврен няма нито един българин, всички сме помаци. Не можах да разбера защо искате да направите авренци българи? КРЪВТА ВОДА НЕ СТАВА

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен6/11/15 16:57

    Napraviha carkva - nikoi ne vliza. Ako imashe pone nqkolko bulgari v seloto nqmashe da e zakluchena, naprotiv shteshe da se poddurja......no istinata edna - kolkoto i da se opitvat da ni izkarvat bulgari - nie sme pomaci i takiva shte si ostanem

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен6/11/15 18:27

    Kakif bilgarinsi be maykati ni bog vyarvate nito na Allah vyarvate na tozi koyto e na smyana

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен6/11/15 20:44

    pomacite kakva narodnost sa?

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен7/11/15 13:50

    хора, защо се продадохте, сега ще се осъзнаете, но ще бъде късно

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.