„Омръзна ни от тези коне, които се търкат и чупят огледалата на автомобилите! Животните са на едни цигани от Северна България, които са на квартира в една от къщите срещу завод „Орфей“. Ромите работят легално на надник в дърводобива. С тези коне превозват дървата, но когато няма работа пускат животните из квартала да си правят каквото си искат!“, се казва в писмо от наши читатели, живеещи на ул.“Лиляна Димитрова“ в района на завод „Орфей“ в Кърджали.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

12 comments so far,Add yours

  1. Анонимен23/11/15 13:34

    ЗА ИЗВИНЕНИЕ Г-ЖО ЦИГАНИТЕ СА НА ВЛАСТ В БГ И НИКОЙ ПОЛИЦАЙ НЕМОЖЕ/ИЛИ НЯМА ПРАВОДА ГИ ПИПА ДАЖЕ С ПРЪСТ
    А ПО ЗАКОН ТЕЗ ЦИГАНИ В 7ДНЕВЕН СРОК СА ДЛЪЖНИ ДА СЕ РЕГИСТРИРЯТ В МВР

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен23/11/15 13:47

    Te praviat mitnicheski control?!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен23/11/15 13:51

    Ех ненормалници, неграмотници и безродни управници ..Няма ли в тази държава ,ред ,закони , МВР ,следствие прокуратура съд .

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен23/11/15 14:42

    Колите са паркирали неправилно,така им се пада,освен това паркират и по тротоарите ,не останаха здрави плочки!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен23/11/15 16:14

    Охх колко луканка имаа в тези животни мммм чак ми се преяде

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен23/11/15 16:17

    Реджеб ще ги язди и догодина на кюфтетаа

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен23/11/15 17:21

    Кви съчове сте вие бе,нямате ли ножове. Аре стига сте ревали,конете на кюфтета а на циганите им дайте едни ритници и проблема е решен.А може и обратно,циганите на кюфтета а на конете ритници,но циганското месо мирише лошо,така че дрезейте по правилният начин.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен23/11/15 17:22

    Виж че са на паркинг колите бе абдал,какъв тротоар кви пет лева.Ходиш пиеш с мангалите вечер и ти пускат някоя циганка за 10лв и сега се чудиш как да не ги изгонят.И ти си за сопа,но......

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен23/11/15 19:49

    NIAMA ZAKONI...

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен23/11/15 20:00

    Прокурорите си имат работа - правят споразумения с престъпниците за по леки присиди ! Разбира се безплатно ! Полицаите пазят кафето в ОМВ ! А циганите не могат да пишат !
    Щом не обичате турците - радвайте се на тях !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Гушкайте си ги.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен23/11/15 20:02

    Мама му стара, държавицата ни се препълни с цигани,, хайде конете както и да е поне те не вземат помощи животинчетата,,,а какво да направим с тези тъмни гарги които живеят от нашите данъци,, Нашите мафиотски парламентаристи трябва да измислят някаква схема за да намалят броя им,, иначе няма да се оправим,, най подходящата държава за тях е Сирия , там всичко безплатно хората са и много учтиви,, всеки месец помощи на семейство дават по5000 евро, хайде мангали,,,

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен23/11/15 20:43

    A lovdjii i loven sezon? Ili pone edin oloven velik voinik - nali seki den mu peete serenada?

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.