19 години съм бил коректен в ДПС, именно поради тази причина от мен трудно ще се изгради образа на предателя. Това заяви още в Кърджали председателят на ДПС Лютви Местан, зад когото застанаха 4-ма депутати, за което 24rodopi.com вече писа.
„Отправям призив към всички да имаме съзнанието, че ако загубим човешкото достойнство, губим себе си. Знам какво ме чака. Няма от какво да се срамувам. Днес ще получа най-ценния подарък", каза Местан. На журналистическия въпрос „Какъв?", Местан отговори: „Свободата, Санчо, е велико нещо!". Припомняме, че днес Лютви Местан е рожденик, навършва 55 години.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

13 comments so far,Add yours

  1. Анонимен24/12/15 12:12

    Свободен мултимилионер си ти Местан, голям тарикат си.Много пари се правят от политика в България.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен24/12/15 12:28

    Но дали ще ти разрешат да ги изядеш!!!!!!!!!!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен24/12/15 12:35

    Крайно време беше сокола да удари с крак ! Милионери или не ,,,,,на мен ми омръзна като млад и кадърен човек с две висши образования да си седя в къщи защото не съм член на партията или не се съгласявам да бъда под юргана им ! Дори ме е срам да се нарека Т...... !Това което прави г-н Местан и неговите авери не е политика на толератноста !Изгубихме смисъла си на съществуване .....Много лесно се продадохме на Турция г-н Местан !Като толкова я обичате защо не се преселите в Истанбул вместо да ходите веднъж на месец за да събирате наемите на сараите си там !Оставете ни нас ,,,,,по- добре ще сме без вас!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен24/12/15 12:48

    Това все едно някакъв убиец да каже.. Цял живот никой не съм отрепал, че да съм убиец. Местан трепеше вълците наскоро, сега неговите вълци ще го изядът. Ти си най-долния предател, мишкоо!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен24/12/15 12:49

    А БЕШЕ ЛИ КОРЕКТЕН КЪМ СДС НА ВРЕМЕТО , Г-Н М-ЙУН ?

    ОтговорИзтриване
  6. вайвайвайвай24/12/15 12:50

    Санчо пред съда!
    Съдията: Санчо, даваме ти последна дума!
    Санчо: Не съм предател, г-н Съдия, НЕВИНЕН СЪМ!

    ОтговорИзтриване
  7. Кажи си бре Местане, Кажи си? Колко млади интелигентни български души съсипа, прокуди от България вашата партия ДпС. Или и това ще отречеш. Но вина за това имат и българските политици, които рамо до рамо бяха с вас. Никога няма да ви простим, макар че нищо не можем да ви направим, ние обикновените безпомощни хорица се надяваме на всевишния. Бог забавя, но не забравя. Глада е по силен и от тока ми др. Местан. Забрави родственото си дърво. Виждам, как млади хора се бият за един килограм круши от изоставено дърво. Млади хора ходят в балкана да събират дърва. И това не ти е ясно. Безработицата ражда пороци, или и това не ти е ясно. Народът е изперкал, озлобен, второ качество дрехи носим, второ качество храна консумираме, г-н Местан!

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен24/12/15 14:30

    Mestan e TURCHIN, dostoen I 4esten turchin.
    A Ahmet Dogan???

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен24/12/15 16:03

    14:30. МЕСТАНКАТА СТАВА ................... !!!!!!!!

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен24/12/15 19:38

    В СДС не излезе нищо но в ДПС при амуджите направи хубави парички, това е важното за Местан, той никога не е бил истински депесар, а само един безпринципен кариерист.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен24/12/15 20:38

    mestan predi militsioner sega milioner bravo ti si po hitir ot dogan

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен25/12/15 11:17

    mestan aga stiga vidqhme te ot kogato zastana na4elo na dps kolko turci sprqha da glasuvat za dps sam znae6 4e sa dosta a kogato gospodin dogan be6e na4elo na partiqta vsi4ko varve6e kakto trebva stiga vidq se 4e mestan ne raboti za interesa na Balgariq a za sobstvenia si interes i za interesa na turciq ama tova e normalno za mestan vseki go znae 4e edvoli4nik prodajnik nqma6 mqsto vav dps

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен25/12/15 18:22

    Местан е предател

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.