В спокойна обстановка преминаха възпоменателните мероприятия в 4-те момчилградски села, където днес почетоха жертвите на Възродителния процес – Груево, Нановица, Равен и Горско Дюлево. Стотици дойдоха на заупокойните молитви и поднасянето на венци на паметните плочи на жертвите на тоталитарния режим.
Както вчера 24rodopi.com писа, Лютви Местан и хората му няма да присъстват на честванията в 4-те села. В Момчилградско не присъстваха и тримата съпредседатели на ДПС. В честванията участваха народните представители Мустафа Ахмед, Ердинч Хайрулла и Айхан Етем.
24rodopi.com
На снимките:
Възпоменателният митинг в Груево;
Първият митинг се състоя на 25 декември в Млечино
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Анонимен27/12/15 18:53

    Айде да се прави нова партия вече. Който е за турците да си гласува за нея. Който е за КГБ да си гласува за ДПС.
    И всеки открито да си избере позиция, стига курвенски номера.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен27/12/15 19:38

    Aйде да си ходят в Турция всички рязани карабини, докато все още могат, че на българите им писна от курвенско-анадолските ви номера.

    ОтговорИзтриване
  3. Аптикадир27/12/15 22:41

    19:38 Никаде няма да ходим и на пук на ПЕДЕРАСИ като теб ще продължаваме да се размножаваме тук в родината си !

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен27/12/15 23:31

    до 22,41ч.
    Абе педал размножителният ви период отмина. Така че стягай багажа за анадола. Там спокойно си направете мюсулманска сунитска партия.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен28/12/15 01:02

    22,41. и майната идва

    ОтговорИзтриване
  6. Аптикадир28/12/15 09:51

    23:31 Абе КАЛТАК такъв, кой си ти да ни гониш от родината ни бе безплоден скот ? На пук на ПЕДЕРАСИ като теб ще продължаваме да се размножаваме тук в родината си !

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен28/12/15 17:21

    Елиз, дъщерята на низвергнатия лидер на ДПС Лютви Местан, е получила царски подарък от турския посланик в България Сюлейман Гьокче на сватбата си това лято, информира сензационно в. „Всеки ден“.

    В края на месец август щерката на Лютви Местан се венча за корабния инженер от Истанбул Гьоксел Абаджъ на пищна церемония в комплекс „Маказа“ край Кърджали. По стара мюсюлманска традиция пищната сватба е продължила три дни, като младоженците са организирали и второ пиршество – в Истанбул, където масрафът е излязъл над 40 000 евро. Говори се, че трапезата е била платена от виден бизнесмен, при когото Местан бил „на хранилка“.

    Твърде любопитна ситуация обаче се е разиграла в тузарския комплекс „Камаза“. В разгара на пиршеството, на което отсъствал Ахмед Доган, пристигнал специален дар от София. Незнаен благодетел и приятел на Лютви Местан пратил на младото семейство чисто ново „Ауди“ А8, вързано с червена панделка. Първоначално гостите на сватбата помислили, че тузарската лимузина, решена в класическия черен цвят металик, е подарък за младоженците от партията. Оказало се обаче, че подаръкът идва от… турския посланик Сюлейман Гьокче.

    Дни по-късно информацията стигнала до Ахмед Доган. До Сокола долетяла и друга неприятна вест. Че синът на Лютви Местан – Дениз, работи като консултант към турското посолство и получава месечна заплата от 4300 лева плюс 4 безплатни самолетни билета месечно от „Туркиш еърлайнс“ до всяка точка на света. Още тогава той установил, че Лютви Местан напълно се е самозабравил и е тръгнал по стъпките на Христо Бисеров. В крайна сметка Сокола нанесе символичния си удар точно преди Коледа.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.