В ДПС се надяват областният лидер на партията в Кърджали Бахри Юмер, който е и кмет на община Джебел, да вземе решение и да се откаже от подкрепата си за Лютви Местан. Това вече направи кметът на Ардино Ресми Мурад.
"Не съм запознат с позицията на Бахри Юмер. Първо е редно да се запознаем с фактите и след това да се произнасяме", отговори на журналистически въпрос за бъдещето на Юмер един от съпредседателите на ДПС Мустафа Карадайъ.
Местан се придвижваше днес в региона с колата на Бахри Юмер.
„Ще проведем разговор с Бахри Юмер, нека той да си изчисти позициите. Нашите врати са отворени и никого не сме изгонили за това, че е застанал до някого", заяви другият съпредседател на ДПС Рушен Риза.
Предстои заседание на Централното оперативно бюро за позицията на Бахри Юмер.
24rodopi.com
На снимката: В един момент на митинга в село Млечино вчера пред паметника заедно се оказаха тримата съпредседатели на ДПС и Бахри Юмер
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

20 comments so far,Add yours

  1. Анонимен26/12/15 17:43

    ТРЕТИ ДЕН БАХРИ ЮМЕР СЕ ЛАШКА В ТОВАРЕН ВЛАК.
    ИЗТЪРВА МОМЕНТА ДА СЕ КАЧИ НА ЕКСПРЕС-ДПС,
    ПОКРАЙ ПОДКРЕПАТА СИ ЗА МЕСТАН.
    НИЩО ДРУГО НЕ ГО СПАСЯВА, ОСВЕН ДА ПОДНЕСЕ ИСКРЕННИ ИЗВИНЕНИЯ НА ЧЛЕНОВЕТЕ И СИМПАТИЗАНТИТЕ И ЕЛЕКТОРАТА НА ПАРТИЯТА И САМ ДА СИ ПОДАДЕ ОСТАВКАТА КАТО ОБЛАСТЕН ЛИДЕР НА ПАРТИЯТА.
    КАКВО ПО-ДОБРО ОТ ТОВА, ДА СЕ ПЕНСИОНИРА КАТО ОБЩИНСКИ КМЕТ ЩЕ НАМЕРИ ОТТУК НАСЕТНЕ.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен26/12/15 17:53

    ДА БЕ ДА А ПОСЛЕ ЩЕ ГО ВОДИТЕ НА ОБЯД ПРИ ПУТИНА, БАХРИ АКО СИ ИСТИНСКИ ТУРЧИН ЩЕ ОСТАНЕШ С НАС ТУРЦИТЕ, ТЕ ТЕЗИ ТРИМАТА СА МЕЛЕЗИ...АЛЛАХ ЯРДЪМДЖЪМЪЗ ОЛСУН.,.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен26/12/15 17:57

    Bahri abi-svikayte izvanredna nacionalna konferenciq i izgonete tam ot partiqtq agenta Dogan,Rushen,Chetin,Karadayi-da idat da nauchat parvo da govorqt balgarski.Ne im pozvolqvayte da ni otkradnat partiqta-tq ne e EOOD na Dogan-da si sazdade firma i tam da goni kogoto si iska i da naznachava kogoto si iska

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен26/12/15 17:59

    Много се кефя, изяжте се!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен28/12/15 09:52

      Vie pomatsite ste mnogo dolni sastestva ste zasto nese mahnete ot Djebel be tapugeri

      Изтриване
    2. Анонимен28/12/15 09:53

      Vie pomatsite ste mnogo dolni sastestva ste zasto nese mahnete ot Djebel be tapugeri

      Изтриване
  5. зафериус26/12/15 18:19

    Бахри ага.
    2010 година в Бурса купи фабрика за 6 милиона $ как стана това.

    ОтговорИзтриване
  6. 17:59 А ти знаеш ли какъв ЯРАК ще изядеш ти ?

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен26/12/15 19:01

    Yarak ste izyades ti gore ot sofiya kak se pecelyat izbori bahri abi vi osiguryavase toploto deputatsko myasto hayati bitti parti uruna i ne vi e sram da idvate tuk

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен26/12/15 19:18

    до 18,49ч.
    щом се натискащ ще го получиш.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен26/12/15 19:57

    Ах Местанчо, Санчо! Как изведнъж получи свободата на себе си! До сега защо не се освободи, 19 години как издържа без свобода, пък раздаваше права и свободи на другите!

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен26/12/15 20:02

    Бре,турците.......до оня ден с Русията много се обичахте,що така сега изведнъж обърнахте главите?Какво,на Местан са му платили малко ли?Турски продажник.Малко му е това

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен26/12/15 22:34

    Dogan e zaplashen ot Kremıl.
    Obadili mu, che ako ne svali Mestan, shte bıde porıchan.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен26/12/15 23:14

    sega kozela e za otstrel,dov4era valzi :Strelia6e;'koi ti gi prosna tam'',dnes po golemi valzi 6a ta iadat.

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен26/12/15 23:38

    22.34
    Пък Местан щото си даде гъза на Турция............Че то Ердоган го продаде,бе тюфлеци....Изплаши се,че заедно с ББ ще станат много силни.На Ердоган силна България не му трябва.Затова дадоха курбан Лютвито........

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен27/12/15 00:13

    Вай Вай ...........ко праиме сега ......кой кой кой ....ага да избрем....Вай Вай........

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен28/12/15 17:02

    Елиз, дъщерята на низвергнатия лидер на ДПС Лютви Местан, е получила царски подарък от турския посланик в България Сюлейман Гьокче на сватбата си това лято, информира сензационно в. „Всеки ден“.

    В края на месец август щерката на Лютви Местан се венча за корабния инженер от Истанбул Гьоксел Абаджъ на пищна церемония в комплекс „Маказа“ край Кърджали. По стара мюсюлманска традиция пищната сватба е продължила три дни, като младоженците са организирали и второ пиршество – в Истанбул, където масрафът е излязъл над 40 000 евро. Говори се, че трапезата е била платена от виден бизнесмен, при когото Местан бил „на хранилка“.

    Твърде любопитна ситуация обаче се е разиграла в тузарския комплекс „Камаза“. В разгара на пиршеството, на което отсъствал Ахмед Доган, пристигнал специален дар от София. Незнаен благодетел и приятел на Лютви Местан пратил на младото семейство чисто ново „Ауди“ А8, вързано с червена панделка. Първоначално гостите на сватбата помислили, че тузарската лимузина, решена в класическия черен цвят металик, е подарък за младоженците от партията. Оказало се обаче, че подаръкът идва от… турския посланик Сюлейман Гьокче.

    Дни по-късно информацията стигнала до Ахмед Доган. До Сокола долетяла и друга неприятна вест. Че синът на Лютви Местан – Дениз, работи като консултант към турското посолство и получава месечна заплата от 4300 лева плюс 4 безплатни самолетни билета месечно от „Туркиш еърлайнс“ до всяка точка на света. Още тогава той установил, че Лютви Местан напълно се е самозабравил и е тръгнал по стъпките на Христо Бисеров. В крайна сметка Сокола нанесе символичния си удар точно преди Коледа.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.