Няма признаци за разкол в областната организация на ДПС в Кърджали. ДПС в Кърджали е сплотена и неделима организация – както идейно, така и организационно. Няма нещо на политическия хоризонт, което да накара нашите членове и симпатизанти да се откъснат от организацията. Всичките ни структури стоят стабилно в подготовката за националната конференция. Това каза пред БНР в предаването „Преди всички“ кметът на Кърджали Хасан Азис, който е новият областен лидер на ДПС.
Както вече 24rodopi.com писа, в интервю за бТВ тази сутрин областният лидер заяви, че кърджалийската организация на ДПС е сплотена.
Искаме да дадем знак, че Кърджали стои зад идеите, с които започнахме преди 26 години. Знаем кои сме, кои са с нас, но не си правим илюзии, че случващото се около Лютви Местан няма да породи въпросителни за симпатизантите на движението, заяви още Хасан Азис:
"Политическата лаборатория „Кърджали“ на ДПС ще бъде замесена в подготовката и реализацията на нещо, което в настоящия момент никой не може да определи, затова сме внимателни. В момента лаборантът е ДПС. Други политически лаборанти към настоящия момент нямаме, но очакваме да се появят".
Относно начина, по който бе отстранен досегашния председател на ДПС Лютви Местан, Хасан Азис отбеляза:
Ще бъде заблуда, ако се каже, че само с един акт се отнемат лидерските позиции на председател на партията, ако не се погледнат процесите в дълбочина. Това е нещо по-дълбоко и по-продължително от решение за една нощ.
С две паралелни събития днес в Кърджали се очаква да бъде отбелязана 26 годишнината от основаването на областната организация на ДПС. Едното се провежда по линия на официалните структури на ДПС в града, а другото вероятно ще включи привърженици на отстранения от поста му Лютви Местан.
Според Хасан Азис засега няма индикации за паралелно честване:
Съсредоточили сме се само върху мероприятието, организирано от областния съвет. Около 350 души ще се съберат, за да отбележат годишнината. Всички учредители, които са от Кърджали и са в града, ще присъстват.
Хасан Азис не очаква подалият оставка областен лидер на движението Бахри Юмер да се присъедини към честванията.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

16 comments so far,Add yours

  1. Анонимен8/1/16 08:44

    Искаме да дадем знак, че Кърджали стои зад идеите, с които започнахме преди 26 години. това не е вярно един от идеите какво трябва да бъде е бил бахри Юмер и той сега вижда че идеите не се спазват и за това напуска партията
    хасан азис пази се след време и теб ще те пуснат с парашут

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен8/1/16 09:03

    дали ще има поне един от учредителите

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен8/1/16 09:15

    това са новите ходове на баш майстора като вижда че дпс е вупадък маха едни като герой да си създава друга партия и после ще направят коалиция местан с доган и дал
    времето ще покаже

    ОтговорИзтриване
  4. Осман8/1/16 09:35

    Сега всички лаят срещу него.
    Така е по лесно.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен8/1/16 10:27

    dove4era 6e e mnogo interesno koi ot tezi sazdateli 6te sa tam, sled kato dps e sazdadena v doma na bahri omer, a toj be6e ot malkoto hora deto si bqha dali i jivota za dps. sled kato dori i toj se mahna ot tazi ve4e promenena olirgahi4na mafiq sega 6te vidim koi 6te sa tam i kak 6te izleznat pred tuskiqsi elektorat

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен8/1/16 11:07

    Е, па дайте информация къде ще се сборния пункт?

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен8/1/16 11:08

    За какви идеии,ценности,морал става въпрос?След всичко казано от Л.Местан за ДПС,всичко се обърна с главата на долу. Л.Местан не е ли най големият олигарх в обл.Кърджали?

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен8/1/16 11:52

    Дело Възродителен Процес не е мръднал 25 години , местото му е в Европейския Съд а ДПС нищо не прави по въпроса , Смяната на Имената да не би да беше Първомайска Манифестация бе некадърници в ДПС.



    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен8/1/16 12:00

    Осман Октай заяви, че неговият екип ще окаже помощ на Местан и застава открито зад него. "Поканих го в моя организационен екип като бъдещ говорител на партията",



    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен8/1/16 13:14

    Interesno mi e, Hasan Azis na kolko godinki e bil, kogato e sızdadena parti9 DPS???
    Toy, otvorkoto kazva: "Kırdjali stoi zad ideite, s koito predi 26 godini sızdadohme DPS".
    Govori taka, s9kash e edin ot sızdatelite...
    Poleka kmete, neshto naseriozno pochna da se vzimash...

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен8/1/16 13:17

    Kmete ostani nezavisim kmet inace tovasa poslednite tri godini v politikata

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен8/1/16 15:25

    Публикуваме посланието на една туркиня, която нашумя със своето отворено онлайн писмо. Тя дръзна да се противопостави на ДПС. Защо? Ето какво отговори Фатош Камбешева пред екип на Lentata.com
    Вие сте една от малкото туркини, които се противопоставят на машината на ДПС, защо го правите, какво ви подтикна да напишете тези редове?
    Неграмотността на старите ни хора, подвеждането им под фалшиви лозунги, заплашването на селски бизнесмени с данъчни от страна на служители на ДПС, плашенето ни с партия АТАКА и манипулациите с двойните граждани на последните избори ме накараха да напиша това послание. Не съм единствения човек, който не подкрепя политиката на ДПС. Баща ми (Бог да го прости) беше един от първите членове и присъстваше на всички конференции на ДПС. Ако беше жив, щеше да бъде заедно с мен.

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен8/1/16 16:15

    За това ли ,неможете да си изберете председател на общ.съвет,защото сте много сплотени и единни..

    ОтговорИзтриване
  14. бай Теньо8/1/16 16:36

    глъвъта,, абе бай Октай неможахме да разберем последното изречение накрая при бай Слави снощи в предаването, което участваше. дето бара глъвъта от него зависи всичко, разбрахме, че не е бат Бойко, който кара лодката, не е Лютвичката, а кой е бе, бай Османе, Доганчо ли е или ???? Ако не Слави Трифонов да ни поясни. Давай Славчо, ти ги чаткаш нещата отдалеко !!!

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен8/1/16 23:26

    Кьрджали винаги печелеше изборите с решителната подкрепа на хората от Турция.На никой не е тайна този факт. Внимавайте хората ви избраха не да показвате чальми а да работите за тях.За сега нищо ново .Структурите му са работили. Кьде са тези структури .В Кьрджали мисля че вече за крадци и мошениците около кмета ще бьде много трудно.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.