Депутати от ДПС се срещнаха с лидери на изселнически дружества от Тракийската част на Турция.
Своите виждания как истинските послания на Движението да стигнат до изселническата общност в Турция изразиха лидерите на Дружеството на българските изселници в Ергене, на балканските изселници в Сарай, на преселниците от Балканите в Айдън, на изселниците в Черзкьой, както и на дружествата „Ергене", „Бисадер" и „Хавузлар".
Втори ден продължава визитата на делегация на ДПС, водена от председателя на Групата за приятелство България - Турция в парламента Ердинч Хайрулла, в южната съседка. Вчера той, колегите му Салиха Емин и Мехмед Атаман, бяха приети от кметовете на Одрин, Къркларели, Визе и Капаклъ. В разговорите участваха отговорникът на ДПС за Турция Исмет Исмаил и координаторът за район Тракия Гюнер Четин.
Групата на ДПС разговаря и с депутата Емре Кьопрюлю от Народно-републиканската партия (CHP), която е най-голямата опозиционна сила, и с бившия депутат от Партията на националистическото действие (MHP) Бюлент Берен.
Проведоха се срещи и с кмета на Чорлу Юнал Байсан, с общински кметове с изселнически произход и с общински съветници от Текирдаа, които също се преселили от България.
По-късно ще се състоят срещи с изселнически лидери в Истанбул, на които ще присъства и кметът на Кърджали инж. Хасан Азис.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

22 comments so far,Add yours

  1. Анонимен11/3/16 16:07

    Geloru geleru DOST geloru

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен11/3/16 16:49

    te razbraha çe izpusnaha ribata ot zakaçenata kuka ot TR VEÇE NYAMA DA VİDYAT GLASOPODATEL DA SE OPLAÇAT NA MİŞOKA DOGANÇO İ NA TYAH DA SE ZABRANYAVAT DA VLİZAT V TR

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен11/3/16 17:17

    Ден 2: Ден 2: Делегация на ДПС разговаря с изселнически лидери, кметове, общински съветници и депутати в Турциялидери, кметове, общински съветници и депутати в Турция,но,но, но делегация на ДПС не разговаря с народа и не му пука на какво дередже е народа в България.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен11/3/16 17:29

    А бе брачед, как се казваше оная дет мязаше на нашата "йени ракъ"? Мастика!!! Да беее ооо, ооо мастика, мастика, нали така беше? На следващите избори само мастика и тва е. Основна тема на разговорите, където без проблемно си намират общ език. Другото бош лаф работа. Отчитане на дейности и тва е...

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен11/3/16 17:47

    zasto ne otivat pri putin

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен11/3/16 19:02

    А защо не са пътували през Капъ куле, а със самолет???

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен11/3/16 19:13

    Да не би да са пропуснали да го /ръководителя от сарая/ питат, че следващите отлюспени да са те

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен11/3/16 19:16

    Vsicki ot edin dol drenki

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен11/3/16 19:18

    Vsicki ot edin dol drenki

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен11/3/16 19:32

    За турците е ясно, че тези срещи са голям театър, защото това са кметове на опозицията. Ден 2, а няма нито един представител на властта. 24родопи ваш дълг е да поясните това за българите, за да разберат, че официална Турция не иска ДПС. Колкото до изброените изселнически дружества такива просто няма. Събрали са няколко роднини на вечеря и изброените дружества са повече от самите хора в ресторанта.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен11/3/16 20:35

    te ne krestqhali, 4e te nesa tursi. kako tirsqt sega tam?

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен11/3/16 22:47

    19.32
    Българите изобщо интересува ли ги какво става във ДПС? Освен тея в Кърджали?Защото аз мисля,че дори и не знаят

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен11/3/16 22:51

    Марш марш обратно в сараите, благодарим, но слама не ядем.

    ОтговорИзтриване
  14. Аптикадир11/3/16 23:31

    А защо гонгур башията Доган, на който от вените му текат руска кръв не е там ?

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен12/3/16 05:45

    Почнаха да сновът насам натам и да се плюят. Кой ли ще надделее за изселническите гласове

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен12/3/16 07:56

    прах в очите.

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен12/3/16 08:22

    A be taka narecheni dostove, Turkiya ne e samo Erdodan ba.Tam jiveyat i druhr turtsi ,koito sa malko po tsivilizovani.

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен12/3/16 08:55

    Какво ни засяга,че депутати от ДПС са се срещнали с лидери на изселнически дружества от Тракийската част на Турция.Загрижени са били
    как истинските послания на Движението да стигнат до изселническата общност в Турция.А защо не са загрижени за проблемите на електората си ,който живее в мизерия и нищета?.Хората се чудят как да вържат двата края.Поведението им няма нищо общо с миловидните лица по време на изборите.А сега се държат все едно ,чи ни няма.Забравиха ни и се занимават с проблемите на живеещите в Турция.Но ще дойде видов ден и тези самодоволни физиономии ще изчезнат както и вида на костюмите в които са облечени.

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен12/3/16 13:38

    08:55
    късно е либе за китка. те си свършиха работата през тия 26 години. искат и ще продължават да им дават, защото са мнозинство в смесените региони. думата "българин-християнин" е мръсна дума. продадоха ни. има само един единствен изход и той е работа на запад. там е същото. те са единни, помагат си, а българинът-християнин е глас в пустиня. надеждата при нас родителите умира последна...има два варианта-или много добре, или много зле. късмет на всички прокудени християни от булгаристан.

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен12/3/16 16:14

    След настъпаните мини /кой руска, кои турска/ почнаха едни совалки в страната и в чужбина, вървят и плюят, ама отсреща мълчание или мънкане, те горе се определиха /кой с народа, кои с парите/, но суверена още мисли и ги държи в стресово състояние сарайските подлизурковци, които не знаят сега как да стигнат и до Бурса, един кмет отиде но още е със замръзнала усмивка.

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен12/3/16 21:13

    не гледайте турската чиния, а гледайте(бг телевизия)"Ничия земя" по Нова телевизия в 18:00 часа, днес, 12 март 2016 година...
    мир у дома, мир по света ! Чок селям !!!

    ОтговорИзтриване
  22. Аптикадир13/3/16 06:08

    21:13 На теб някой фес да не ти го е турил в задника, а ?

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.