Площадка за стрийт фитнес бе открита до някогашния паметник на Георги Димитров в центъра на Кърджали. Жителите на града край Арда получиха новата придобивка на 3 март.
Лентата прерязаха президентът на Лайънс Клуб в Кърджали FITNES1Никола Чанев, областният управител Илия Илиев, депутатът Цвета Караянчева и кметът Хасан Азис в присъствието на дистрикт управителя на дистрикт 130 България Пламен Чингаров. Инициативата за площадката е на Лайънс клуб в града, като парите са събрани на благотворителни балове на организацията. С финансови средства помагат Община Кърджали, депутатът Цвета Караянчева и още 50 дарители.
Само уредите възлизат на 10 000 лева.
„Страхотно съпричастни бяха всички, радваме се, че успяхме да осъществим тази наша идея. За инициативата от клуба са проведени два благотворителни бала. Ще бъдем безкрайно удовлетворени, ако виждаме фитнес площадката, изпълнена с деца и родители", обяви Никола Чанев.
„Организацията ни повече от 100 години подпомага хората в здравословния начин на живот. Надявам се площадката да се ползва от всички, които искат Кърджали да бъде едно привлекателно място за туризъм, живот и бизнес", заяви Пламен Чингаров.
„Когато хората са свободни и духът им е свободен, те могат да даряват и  да мечтаят. Да правят хубави неща за децата, за децата на Кърджали. Лично аз в свободното си време ще посещавам площадката, защото е едно прекрасно съоръжение, прекрасен подарък", каза Цвета Караянчева.
„Да си пожелаем всички заедно да работим така, че България, нашата страна, нашият град, нашето селце да станат още по-хубави и желано място за нашите съграждани, които да останат тук си трудят за просперитета на страната ни", заяви Хасан Азис.
24rodopi.com
На снимките:
Тържественото откриване на новата площадка;
Хасан Азис и Никола Чанев изпробваха един от уредите
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Анонимен3/3/16 19:44

    Браво на Лайънс клуб.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен4/3/16 00:30

    vzemete slojete koshove na basketbolnoto igrishte

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен4/3/16 06:24

    Do 1 mesec vsi4ko 6te stane sobstvenost na "Chortes Klub". V Kardjali svqko udo e za 3 dena- sled tova stava na skrab.
    Dono da se laja .

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен4/3/16 09:13

    A dupkite v mahalata sa fitnes za kolite

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.