Курсове за изучаване на арабски език стартират в най-голямото рудоземско село Чепинци. Набират се желаещи без ограничение на пол и възраст, става ясно от съобщение на централната джамия в селото.
Именно в храма ще се провежда и обучението. Уроците са за начинаещи, а самите обучаващи се ще могат сами да определят броя на седмичните часове.
Интересно е, че публикуваните информационни телефони за записвания са три-един, на който ще могат да се свързват мъже и два-за жени.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

13 comments so far,Add yours

  1. Анонимен5/3/16 12:42

    Колко Хубаво вместо хората да клюкарят. И да скучаят, нека да се учат... Не е лошо би било на Арабски би било на Френски би било на Немски език си е език. Но съм сигурен че след малко в коментарите ще има поне 20 които ще са против.. Помислете се малко какво са ви направили хората преди да ги обиждате.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен5/3/16 13:03

    ами ако жена позвъни на телефона за мъже какво става наказание с камъни

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен5/3/16 15:07

    Как жена говори пи телефона с мъж какво може да става.никоя жена е така не говори ни насреща ни по телефона с мъж която не я познава но може да се обади по нужда с Полиция,Бърза помощ,Пожарна случаи по услуги,авария и по ВиК и Енергетика за друго закакво иначе за такивигнусни и опасни типове като теб няма нужда и ако има пречка от някакъв си тапанарин вандал като теб се обажда в компетентни органи те могат дасе справят ако не ти стига ще ти се настъпи по лошото и датисе отнеми и дори и на живота ти грешнико. Всички знаят че камъните вече не могат да оправят нещата с бойнит чук по главоча и загиваш като кон в потоп и толкоз.

    ОтговорИзтриване
  4. Настрадин Ходжа5/3/16 16:12

    Християни приемат ли ?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен7/3/16 00:52

      Че защо да не приемат ,, арабският език е език както всички други езици, това няма нищо общо с религията,, или това е един вид подход,,

      Изтриване
  5. Анонимен5/3/16 16:38

    да учат политиците

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен5/3/16 16:56

    Тия са за затвора..

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен5/3/16 17:30

    Да са живи и здрави и да не позволят расистите българи да им казват какво да правят.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен5/3/16 19:03

    Аха,хубаво -нека учат.Те в арабския свят останаха без хора,сега от тука ще им пратим.....ма първо езика да научат

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен6/3/16 17:11

    ПОКРАЙ АРАБСКИЯ ЩЕ ГИ ОБУЧАВАТ И ЗА ДЖИХАДИСТИ!

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен6/3/16 23:51

    17:11брато докат има кръстоносци във всички мюсюлмански държави, ще има бъди сигурен и джихадисти, ако искам да се настаня на твоето дворно място как ще реагираш? Питам те?? Ако пък се опитваш чрез физическа сила да ме изгониш от твоето дворно място,,, Ще те нарека терорист!!!! Ако все още не си можал да ме разбереш,, нека господ да те накаже!!!

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен7/3/16 05:55

    В нашите университети не се ли учи Арабистика нека да се запишат там да се учат?!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.