Бившият конституционен съдия обяви, че Бойко Борисов заслужава 3 политически "Оскар"-а


-           А Георги Марков какво прави на трибуната? Защо са го докарали от София?
-           Той ще ни е кандидат за президент! Не знаеш ли?
-           Кандидатът ни се казва Йорданка Фъндъкова! Може и Бойко Борисов.
-           Абе, от мен да знаеш, няма случайни неща – човекът го водят от телевизия на телевизия, а вече и на важни събития на ГЕРБ из страната.
-           Че той какво общо има с ГЕРБ?
-           Жорето е демократ, ма! Бил е в СДС-то. Сега е върл гербер. Много стойностен. Много умни работи каза и днес.
-           Айде, айде, излизай, че те изпуснем зарята.
Разговор между видни активисти на ГЕРБ след тържеството в Дома на културата в Кърджали по повод 9-годишната от създаването на структурата на партията в града край Арда.

Бившият конституционен съдия Георги Марков пристигна в Кърджали заедно със зам.-председателя на ГЕРБ и председател на парламентарната група на партията Цветан Цветанов. Той разказа, че през 1969 г. бил войник в Ардино. „Една тежка година - точно след събитията в Чехословакия през 1968 г. и когато американците бяха кацнали на Луната. Беше ни страх да не стрелят от Луната", спомни си Марков.
Бившият седесар, в когото кърджалийци видяха бъдещия президент, заяви още:
„ГЕРБ е историческа партия, феномен, тя дойде на бял свят не от добро, а за добро. Защото СДС се самоуби, Царят от 2 млн. го докара до две нули и ако не беше ГЕРБ, България щеше да се влачи на един ляв, полужив крак БСП и с една патерица ДПС".
Съжалявам, че няма политически Оскари. Защото за политическа толерантност, политическа търпимост и политическо великодушие Бойко щеше да вземе и трите Оскара. Защото нашият приятел и лидер прави неистови усилия с цената на здравето си да държи България стабилна на Балканите", заяви с патос бившият съдия от КС.
Марков коментира Румъния, която необяснимо защо са ни я давали за пример, а „Борисов и ГЕРБ работели в условията на политическа лудница, създадена от Реформаторския блок". „Премиерът се е превърнал на Дядо Коледа и раздавал министерства, агенции, областни управители, Конституционен съд и даже на „костинбродските аферисти" подарил омбудсман", смята Марков. Според него, ако трябвало да има предсрочни избори, сега бил моментът, защото всички останали партии били „по гащи или без такива", БСП-тата вече наброявали 5, навсякъде са налице процеси на разцепление и всички се готвели за конгреси, само ГЕРБ си оставали единни. „Поради това Борисов ще има и трети мандат", категоричен е Марков.
През май или юни ГЕРБ ще обяви кандидатурата си за президент, а оценката за настоящия държавен глава е много висока, заяви Цветан Цветанов.
„В ГЕРБ се обмислят номинациите за кандидат-президентската двойка, но в момента дейността на сегашния държавен глава можем да я оценим изключително високо. Той имаше възможността по политическа принуда да сформира два пъти служебен кабинет и участваше активно в намаляването на политическото противопоставяне, което имаше в 42-ия парламент. Точно заради това трябва да отчитаме и тези дадености, и политическите резултати, които се постигнаха в сегашния мандат на президента“, коментира Цветанов. 24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

11 comments so far,Add yours

  1. Анонимен3/3/16 11:04

    Боже, колко заблудени ОВЦЕ са тези от ГЕРБ!!!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен3/3/16 12:58

    Добре че ти неси заблуден буклук !!!!!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен3/3/16 13:25

    НЕЕЕЕЕ на мутренската диктатура и робство на крадливите и корумпираните кръвопийци от ГЕРБ....ГЕРБ не са истински и достойни Българи,Българина няма да си държи народа си в агония,робство.....ОСТАВКА

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен3/3/16 14:15

    12:58, при това НЕГРАМОТНИ ОВЦЕ - виж си правописа!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен3/3/16 16:12

    честват деветини ..

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен3/3/16 17:43

    Георги Марков нали го убиха в Лондон. Има книга......

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен5/3/16 23:08

      Да не би да има 1 Георги Марков бе? Очевидно човека е жив и здрав

      Изтриване
  7. Анонимен3/3/16 19:11

    Значи,ако си бил агент на ДС,а сега си в правилната партия ,всичко ти се прощава.Марков за това е толкова нагьл.Сега разбрахте ли,защо нищо в дьржавата не вьрви.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен3/3/16 19:12

    Значи,ако си бил агент на ДС,а сега си в правилната партия ,всичко ти се прощава.Марков за това е толкова нагьл.Сега разбрахте ли,защо нищо в дьржавата не вьрви.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен3/3/16 20:08

    Няма бивш негър, бивш комунист ,бивш доносник-ченге.ТЕ това гледам в ГЕРБ.И не мога да разбера още колко го виждат ,а останалите дали ше прогледнат?Как гласувате бе БЪЛГАРИ!?

    ОтговорИзтриване
  10. Салимехмед4/3/16 05:28

    Мръсен доносник !

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.