В следващите три години ДПС да бъде ръководено от съпредседатели. Временните оперативни ръководители на партията Мустафа Карадайъ, Рушен Риза и Четин Казак да получат доверието на делегатите на Националната конференция на ДПС за пълен мандат като титуляри.
Това ще предложи почетният председател на партията Ахмед Доган на 24 април, разкриха за 24rodopi.com осведомени източници от централата на Движението. 20 дни преди висшия форум на партията, Доган отчитал, че Триумвиратът, който бе гласуван от ЦС на ДПС на 24 декември 2015 година, е успешна формула.
Припомняме, че на 17 декември, в словото си в така нар. „Боянски сараи", Доган обяви: „ДПС не може да се създаде отново. ДПС трябва да се поднови, но не може да се подмени. Дори с подкрепата на съседни държави…".
Минимални са шансовете ДПС да има само един председател. За този вариант фаворит към монета е Мустафа Карадайъ.
В новото Централно оперативно бюро (ЦОБ) пък ще има човек със специални функции за Кърджали, в който регион се очаква най-сериозен сблъсък межди ДПС и партията на Лютви Местан – „Демократи за отговорност, справедливост и толерантност" (ДОСТ), която предстои да бъде учредена на 10 април.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

12 comments so far,Add yours

  1. zaferiyus3/4/16 20:34

    Нещо ново в политическия живот на БГ.
    Октоподчето аметчо като шеф на мешарето дпс еоод решил да има триглав дракон който да контролира входа и изхода на при присвоени пари.
    Прав си е аметчо предишния шеф местанчо с години местил местата на присвоеното, отгоре на всичко местаня че не е Дал не е Дал, не е искал и Коруман.
    Сега аметчо ще има трима.
    1. Събира дридесетятъка за сарайте.
    2. Отговаря за назначенията и чистенето.
    3. Ще гледа като зоркото око всяка маневра на дост-лар местан бирлик и да хвърля ла*на на местаня.
    ...
    зафериус казва.
    На изборната борса ще има страхотно покачване на Бакшиша на гласуването.
    От идващите от Турция ще има безплатно пътуване, уиски и момичета за отдих.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен3/4/16 20:49

    НИЩО НОВО ПОД СЛЪНЦЕТО

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен3/4/16 20:52

    Кога ще излезе ТАШАКЛИЯ мъж като мъж в тази партия за да е лидер като гледам май няма такъв Ако не ви стиска имаме кадри жени от областта които искат да са лидери на партията жени които са или общински кметове или бивши зам министри

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен4/4/16 00:35

    Ферди Мурад го видях по БТВ,беше много изтупан

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен4/4/16 14:43

      Много е странно всички плюят ферди,а пък като се видят на живо стават братя..
      Младежи лицемери ...чувство за срам нямате убедена съм..

      Изтриване
  5. Анонимен4/4/16 00:40

    GOOD BYE PEEVSKI....

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен4/4/16 07:45

    Hasan Azis predsedatel.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен4/4/16 10:31

    Четин Казак-лидер.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен4/4/16 12:47

    Daje i Ahmed agata agent Sava da se virne kato predsedatel vece fayda nyama samo Dost!!!!!

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен4/4/16 13:13

    Dale Salito predsedatel na DPS i na DOST toy zaslujava i dvete partite zashtoto i dvete agenturni partii veche ne gi podkrepyame

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен4/4/16 13:13

    Dale Salito predsedatel na DPS i na DOST toy zaslujava i dvete partii zashtoto i dvete agenturni partii veche ne gi podkrepyame

    ОтговорИзтриване
  11. zaferiyus4/4/16 16:06

    Някой си бълнува.
    зафериус е нито в швеция нито в дост-лар местан бирлик.
    Той е единствения ортанизатор на нерегистрираното дружество МНР, истинските и честните Турци знаят какво значи МНР.
    Не е нужно да ми се сърдят от дпс еоод, аз ги посъветвах НЕМЕДЛЕНО и Настоятелно да вземат мерки за връщането на Основателите, Организаторите на Гладните стачки и Спонсорите който бяха Безкомпромисно и Безпричинно изгонени от ДПС от местаня и амет хюсеин ялаката след юли 1994 година.
    ...
    зафериус казал.
    iki yanlış bir doğru etmez.
    На Български.
    Zararın neresinden dönersen kârdır.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.