Над 300 клиенти в Южна България ще бъдат снабдявани от кърджалийската фирма „Идеал плас", която откри новата си база в региона. Лентата бе прерязана от собственика Себахатин Гьокче, областния управител Илия Илиев и зам.-кмета на Кърджали Елисавета Кехайова.
„Целта ни е да разширим асортимента и количеството аксесоари. Искаме тази площадка да се развива като база за материали за строителството, плод на модерни технологии", каза в приветствието си към официалните лица, строителните предприемачи и търговски партньори собственикът на „Идеал плас".
Областният управител Илия Илиев изрази задоволство, че в града ни има такава модерна база. Той посочи, че тя ще бъде в услуга на Националната програма за енергийна ефективност и отварянето й е много навременно.
Зам.-кметът Елисавета Кехайова изрази увереност в успеха на начинанието.
В базата ще се предлагат на клиенти от строителния бранш голямо разнообразие от PVC и алуминиеви профили, както и аксесоари основно на известната марка „Profilink". Фирма „Идеал плас" е представител за Югоизточна България на австрийската компания, специализирана в производството на PVC профили, на фирма „Reiner" с водещи позиции на европейския пазар и на българското дружество „Lenox", което произвежда алуминиева дограма. Базата е на площ от 8200 кв.м и основно е заета от складови помещения.
Изпълнителният директор на „Profilink" за България Данчо Фиданов подчерта ,че фирмата се е наложила като добър партньор на строителния бранш в страната и пожела успех на строителните предприемачи.
Приятели на Себахатин Гьокче пристигнаха с едномоторен самолет специално от Пловдив. Те направиха няколко демонстративни пикирания над базата като поздрав към гостите и домакина.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.