Десетокласникът Дончо Янев от СОУ „Отец Паисий" е приет за студент в Европейско висше училище по икономика и мениджмънт.
„Честито! Вие сте приет за студент в Европейското висше училище по икономика и мениджмънт - най-модерното висше бизнес училище в България! Авторитетното конкурсно жури оцени всички есета. Вашето есе получи висока оценка по критериите оригиналност и езиков стил.
Предоставяме Ви специална награда: имате привилегията да изберете обучение в една от четирите бакалавърски програми в ЕВУИМ : Бизнес мениджмънт, Финанси и счетоводство, Мениджмънт в туризма ,Маркетинг и продажби", пише в писмо до кърджалийския ученик ректорът на висшето учебно заведение доц.д-р Цветан Коцев.
Есето, с което Дончо впечатли журито, е продиктувано от истинската му и неподправена обич към България.
„Искам да живея в една здрава и силна държава. За мен, Родината означава всичко. Не си представям да оставя България и да тръгна да търся богатство и престиж в някакви си чужди страни. Това ще бъде бягство, предателство, обида. Да напуснеш Pодината е равно да се откажеш от майка си и да си потърсиш друга", са част от размислите в есето на Дончо.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

14 comments so far,Add yours

  1. Анонимен28/4/16 18:11

    БРАВО МОЕТО МОМЧЕ!НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙ,ЧЕ ЛЮБОВТА КЪМ ОТЕЧЕСТВОТО Е НЕЩО СВЯТО!НЕ ИЗНЕВЕРЯВАЙ НИКОГА НА ТАЗИ ЛЮБОВ!!!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен28/4/16 21:51

      А когато отечеството ти казва,твоята майка не се казва така ти сьщо не си ти ,езика не ти е твой и от утре ще бьдеш Арсо Арсов Арсениев,сьщо ти се пише дьлго есе на тема Родината мащеха за турците....

      Изтриване
  2. Анонимен29/4/16 00:33

    Bravo we kyupek

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен29/4/16 00:34

    Vrushtai se v summoners rift

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен29/4/16 00:35

    Ee evalata bilgarin

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен29/4/16 01:23

    Tursite sisto obichat Rodinata si Bilgaria ,no byaha prodadeni za chujdi interesi ,no oste ochakvat izvinenie ot Bilgarskata Dirjava za smyna na Imena i Religia .Vsichki sme za Bilgaria stiga Dirjavata da ni e Mayka i Basta.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен29/4/16 07:53

    Момчето няма представа за реалният живот..

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен29/4/16 10:39

    Който е от заможно семейство, може да си позволи да живее в България. Останалите ще се борим за хляб..

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен29/4/16 12:53

    Bravo momche, da jivee maika Bulgaria!

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен29/4/16 14:22

    ДО 01:23.
    ТИ ЩО НЕ СИ Е-ЕШ МАЙКАТА, ЧЕ И ИЗВИНЕНИЕ ЩЕ ИСКАШ НА ВСИЧКО ОТГОРЕ ! БЯГАЙ СИ В "ТЮРКИЯТА" , И НЕ СЕ ВРЪЩАЙ !

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен29/4/16 14:32

    01:23. НАГЪЛ КИРТИК СИ, ЧЕ ИСКАШ И ИЗВИНЕНИЕ !

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен29/4/16 16:14

    Всички искаме да си работим за Родината си, но след като почнеш да си броиш стотинките в джоба и виждаш, че тук не можеш да си изкарваш прехраната щтеш не щтеш оставяш семейството си и децата си и тръгваш в чужбина.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен30/4/16 00:29

    begai ot bg dokato mojesh posle shte stane kusno i evropeiskoto uchilishte nqma da te spasi bratle

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.