Живородено е било детето, което бе изхвърлено в найлонова торба в храсти в района на бившата млекобаза в Кърджали, научи 24rodopi.com от източници, близки до разследването на случая с открития детски труп на 2 май. По тялото на момиченцето не са били установени следи от насилие, най-вероятната причина за смъртта й било измръзване.
Припомняме, че сутринта на 5 май майката на детето бе установена от криминалисти в Кърджали. Тя е 25-годишна и има три деца, съобщиха от Областната дирекция на МВР. Издирва се и мъж, за когото съществуват данни, че е съпричастен към случая. По първоначални данни раждането е станало извън болнично заведение. В хода на оперативно-издирвателните действия криминалисти провериха десетки бременни и наскоро родили жени в града, за да стигнат до развръзка по случая. Работата по образуваното досъдебно производство продължава под ръководството на Окръжна прокуратура в Кърджали, посочиха от полицията.
25-годишната жена е от ромски произход и живее в квартал „Възрожденци", научи 24rodopi.com. Тя се е водила самотен родител. Нито едно от трите й деца не е било припознато.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. Анонимен5/5/16 11:29

    ciganska rabota

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен5/5/16 11:30

    mrisna ciganka. da umirat vsicki cigani takiva kato tebe. jalko za nevinnoto detence

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен5/5/16 12:17

    Tova beshe qsno che e mangalka dojivoten zatvor za neq

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен5/5/16 13:08

    Крайно време е да започнат да ги кастрират мангалите/Те са вредители ,без които света ще е по хубав.Само ги храним,харчим парите на за пенсии на нашите родители и им плащаме за здраве и за децата им.Вместо нашите отрудени родители да взимат хубави пенсии и да си гледат старините ,те мизерстват защото плащаме на мангалите да им се гледат чеветата.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен5/5/16 15:13

    По добре че е станало така иначе щеше да има още едно дете до контейнерите с боклук.Не съдете жената, а системата.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен5/5/16 16:54

    A бе дандик булгар Само Василев от КТБ окрал близо 3 милиарда.ами Галеви,ами Депутати Партии.вие самите сте грабители на държавата.По хубаво е да се дават нА циганите отколкото да се предоставят на едрите български крадци.погледнете се. Исе събудете.засрамете се от Ботев и Левски.

    ОтговорИзтриване
  7. Красимир Гочев5/5/16 18:21

    А другите три деца ще й ги оставите ли? Ало от Агенцията за защита на децата събудете се, стига сте търкали бюрата. Градът е пълен с просещи циганета. Всички ги виждаме и срещаме само от агенцията и от полицията май са слепи или просто мързеливи!!!

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен5/5/16 19:46

    Имаш оферти от всички институции за работа.Ти Гочев можеш да доведеш държавата до разцвет.Стига храчи по форумити,ти си новия спасител на България!

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен5/5/16 21:12

    Predlagam edin cuval ma glavata na maykata i booy na negri v timna nosht-dane vidi koi sa ya bili.
    .samo taka shte im doyde akila na m...n..g..te)))

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.