Гюнер ШЮКРИ
32-ма четвъртокласници  от СОУ „Васил Левски" в Ардино получиха удостоверение за завършен начален етап на образование. Те бяха връчени от директора на учебното заведение Аника Петрова.
Родители, близки, учители и много гости споделиха празника на учениците.
„Скъпи деца, преди четири години, когато се запознах с вас, се питах какви сте, какво носи в себе си всеки един от вас. Днес вече знам-вие сте най-прекрасните деца, които ме дариха с любов и много светлина. Дълбоко вярвам в таланта и добротата на всеки един от вас и от все сърце ви желая един ден да сбъднете всички свои мечти! Покорете света, но не забравяйте малкия град Ардино и вашето първо училище", с тези думи се обърна към четвъртокласниците дългогодишната начална учителка Айсен Саидова. Тя и останалите класни ръководители пожелаха на своите ученици весело лято и още по- големи успехи в пети клас.
Четвъртокласниците благодариха на всички учители за тяхното разбиране и обич към тях. Обещаха да продължат да дават най-доброто от себе си, да превръщат трудностите в предизвикателства и да бъдат гордост за своите родители и учители.
От името на родителите Антония Топчиева и Сунай Халилов благодариха на класните ръководители и на всички учители в школото.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

  1. Анонимен1/6/16 06:46

    Стига сте занимавали народа с комунистически глупости.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.