Стотици фотографии успяха да направят както гостите от Швейцария и Германия, така и нашенци на атрактивните парни локомотиви, които теглиха композиции в продължение на три дни в региона. Една от тях е запечатала мигът преди старта-човек от поддръжката подготвя локомотива за път, а колегата му гордо е нагласил задните си части а ла „Снимайте на „Баба Меца" големия гъ.!". Всъщност, работникът използва задните части на панталона, за да си почисти ръцете по нашенски обичай, но неприятното чувство от езика на тялото остава.
Както вече писахме, тридневен тур в Кърджалийско направиха три парни локомотива-. „Баба Меца", „16.27" и Царският „03.12". Те обикаляха по маршрута Мост-Кърджали-Момчилград-Подкова. Влаковите композиции спираха на всички гари, за да бъдат направени снимки от туристите.
24rodopi.com
Снимка: Енис Гюнай
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

3 comments so far,Add yours

  1. Анонимен20/5/16 20:48

    A европейците уж били умни ???????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Загуба на време, труд и пари.......

    ОтговорИзтриване
  2. Xumap Petar20/5/16 23:26

    Хахаха, големи простаци излязохте, rodopi24x7: )

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен22/5/16 08:57

    Само такива "задни" мисли са ви в главите от тази медия.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.