Паркиран автомобил върху зелените площи (вече не е новина) на улица „Сан Стефано" в Кърджали предизвика дискусия за недостига на паркоместа в града край Арда. Участници в нея бяха работещи в обекти на улица „Сан Стефано":
-       В Хасково „скриха" реката с бетон и направиха няколко паркинга. Предлагам да се премахнат зелените площи на „Сан Стефано" - от бул. „Тракия" до ул. „Булаир", и да се положи бетон. Така ще има няколкостотин паркоместа.
-       Ти луд ли си, бе? В Хасково го направиха заради грозната река, тук говорим за зелени площи.
-       Стига с т`ва зелено, бе. Градът не смогва да побере колите, всеки вече има автомобил. Паркоместа са нужни.
-       То и сега има достатъчно, ама проблема е в плащането. Не ти се дава лесно левчето.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

12 comments so far,Add yours

  1. Анонимен27/5/16 16:53

    Див селендур.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен27/5/16 16:55

    Това малко е на ул.Миньорска, ама айде :)

    ОтговорИзтриване
  3. Сяня зона и паяк е решението на проблема.Няма обяснение защо дпс-рите си заравят главите в пясъка по този въпрос???

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен27/5/16 18:06

    Селянчета, искаме си града обратно, и зелените площи.
    А не селските ви колички, за които сте събирали ягоди в Англия 5 години.
    Като не ви изнася - застроявайте си селските паланки и си карайте таралясниците там. Покривайте си рекичките, поточетата, правете си паркинги и така. Място имате бол.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен27/5/16 18:50

    Паяка, паяка!!!Кмете, стига си се ослушвал, ами си застани на мястото!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен27/5/16 22:40

    Nego pipayte.Tazi kola e na mnogo vliyatelen covek.Dori ima vriski s kat

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен28/5/16 07:41

    ГОСПОДА ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ , ОТВОРЕТЕ БУЛЕВАРД САН СТЕФАНО В ЧАСТА ПРЕД БЛОКА НА МВР , ОТВОРЕТЕ БУЛ. БЪЛГОРИЯ ЗА ДВИЖЕНИЕ НА ЛЕКИ КОЛИ ОТ М-ТЕЛ ДО ТЕАТЪРА . ДВИЖЕНИЕТО Е ЗАДРЪСТЕНО .

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен28/5/16 08:50

    Преди години учехме, че гр.Кърджали е най озеленения и красив град със своите паркове с рози, красиви цветни фигури пред Кораба, красиво оформените дървета-гъби на бул.Г.Димитров /сега България/, красив розариум и т.н. Може да се каже, че вече нищо не е останало. Парк Простор е буренясъл, от розите няма почти нищо, пред Кораба по една цветна алейка, новите паркове загиват - изсъхнали растения... А сега кощунство - да се премахнат зелените площи на Сан-Стефано! Накъде отива този град?

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен28/5/16 09:01

    Тоя ПАЯК дето го искате ще пълни гушата на кого?Познайте....

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен28/5/16 10:52

    Само като бръкнеш в джоба на тарикатите шофьори ще има уважение на законите. А къде ще отиват парите от 'паяка 'е съвсем друг въпрос.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен28/5/16 13:21

    Кмета каза че "Паяка" е скъпо удоволствие за града, ама аз знам че нежелае да вдига таратайките на селския си електорат който го прави до сега кмет!!! Така че там е истината за отказа за ПАЯКА!!! 40 лв. е вдигането (репатрирането) на едно превозно средство, на ден по 20 да вдига, смятайте за какво иде реч???

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен28/5/16 14:09

    08:05

    минало бешело

    10:52

    у 26 годишните тарикати

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.