Върнахме на Турция двама опасни престъпници, единият бил издирван 3 години от Интерпол с червена бюлетина


Издирван в Турция убиец бе арестуван при опит да изпълни плана си „Отивам в Кърджалийско, там няма кой да ме открие". Беглецът водел със себе си и бившата си съпруга, и двете си деца. В него са открити и два пистолета.
31-годишният Нафиз И. (на малката снимка) е задържан край Одрин, заедно с бившата му съпруга Халиме, 33-годишна, и двете им деца – на 9 и 12 години. Предният ден той е убил 30-годишния Муса Ю. до историческа чешма в град Есенюрт.
„Бях афектиран. Бившата ми жена работеше във фирмата му и той се опитал да я изнасили преди месец. Въпреки жалбата, беше пуснат на свобода", твърди убиецът.
„Искахме да започнем нов живот в България", казал той пред полицаите след задържането си. Криминални репортери от Одрин разкриха пред 24rodopi.com, че Нафиз е имал познати в Кърджалийско, с които въртели търговия.
Двете деца вече са под грижите на държавна институция.
Преди седмица пък България е предала на турските служби укриващия се у нас Мехмет Башар (на голямата снимка), на 44 години, който застрелял с пушка тип „помпа" мъж в село край град Хавса. Убийството е извършено след отказ на жертвата да свидетелства по дело за пашуващи овце в чужд имот. Извършителят на деянието успял първо да избяга в Гърция, а после нелегално минал на българска територия. Нашите полицаи са го задържали в района на Бургас. Мехмет бил започнал работа като овчар в село Звездец.
Издирван от Интерпол от 3 години с червена бюлетина престъпник, също се укривал в България. Това е Шенол Д., който през 2004 година бил осъден на 18 години затвор заради убийство. В края на април той също е предаден на турските власти.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен6/5/16 13:33

    Pribiraite si rqzanite krivi glavi amuji

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен6/5/16 15:54

    А нашите кой ще ги върне

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен6/5/16 17:02

    do 13:33 da ti eba i maikata ti kurvenska..... kak ti e glavata na tebe be markuc smotan......

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен6/5/16 17:30

    А българските убийци и престъпници защо не са в затвора

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен6/5/16 18:57

    До 17.02 На тоя майка му наистина е такава,направо ми разказа играта.Знаеща е.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен7/5/16 18:24

    До 13:33 Боклук мръсен,тези рязани доста са та гърчили явно, вижда се колко си грамотен, не можеш и на Български да пишеш не грамотен и не рязан педераст смотан.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен8/5/16 19:36

      Kvo garchite. We rezaci oburkal si sa neshto fes

      Изтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.