26-годишната родилка се върнала на работа в шивашкия цех


Майката, чието бебе бе открито захвърлено и мъртво в храсти край бившата млекобаза „Сердика" в Кърджали, е криела бременността си, за да може да работи като шивачка. Това научи 24rodopi.com от колеги на задържаната жена, която постъпила на работа месеци преди да роди. Кърджалийката упорито криела от шефовете си своето състояние, а на въпросите им дали е бременна, отговаряла отрицателно. Жената предприела престъпните си действия след като установила пола на детето, т.е. веднага след раждането, разказаха запознати. Когато пък отишла на работа, казала на своите колеги, че от „два дни се хранила само със зелева супа и така спаднал коремът й".
Според неофициални източници, тя щяла да отгледа детето си, ако е било… момче. Жената имала вече три деца, всичките от женски пол – най-голямото на 8 години, а най-малкото на 2. Нито едно от тях не било припознато от бащата. Трите момиченца в момента са при роднини.
Случаят разтърси Кърджали на 2 май.
Наджие не искала да убие детето, но се страхувала. Оставили го на улицата, за да го намери някой. Това заяви пред съда 26-годишната жена, която остава за постоянно в ареста. Тя разказа още, че забременяла, а в същия период били разделени с мъжа, с който живее. Както вече 24rodopi.com писа, криминалистите смятат, че бебето е било живо, когато са го подхвърлили в храстите. Причина за смъртта му е измръзване. Момиченцето било родено седмица по-рано. Майката е родила сама в къщи. Гледала в интернет какво трябва да прави при раждането, обяснила тя на разследващите. На брат си пък, който видял бебето в леглото й в деня на раждането му, заявила, че някой го е подхвърлил в дома й. След това успяла да го убеди да го изхвърли, като му посочила и мястото.
24rodopi.com
Още по темата – във всекидневника"24х7 Родопи"
Снимки: 24rodopi.com и „24 часа"
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

12 comments so far,Add yours

  1. Анонимен9/5/16 23:43

    гнусна циганка долна

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен10/5/16 06:14

    леешове в 49 бл живеят.брaт и пълен боклук

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен10/5/16 06:59

    po 20 godini zatvor i na dvamata

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен10/5/16 08:23

    Ако бяхме нормална държава въпросната дама би трябвало да и се отнемат децата и да бъде със съдебно решение стерилизирана !!!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен10/5/16 13:12

    Ужас, ненормална работа

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен10/5/16 14:36

    И какво щеше да е по-различно ако е момче?-нямаше да е по-различна цигания.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен10/5/16 17:47

    Zasto samo cigani caste bilgarski deca Sa pogrebani ili v toaletni cinii kvo

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен10/5/16 17:50

    Vsicki cigani ne Sa takiva.ya da ne de obijda me

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен10/5/16 20:52

    za6to vsiki pi6at razli4no pik drugade pi6e 4e e kriela bremenosta si ot vsicki za6toto i e bilo sram za4enalo go e izvanbra4no

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен10/5/16 22:43

    Zasto samo pisete ce siganka znaci e bila malo umna kva vina imat rodninite ce gi obisdate koyto jiveye B buldariya znaciye bulgarka imali znaceni reliyita

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен11/5/16 13:43

    20 godini sa malko do jivotns prisida I za dvamata ne e iskala da ubie zasto sa ostavili bebeto v hrasti edi si kide I zasto polu gola pilni gluposti boy I zatvor za dvete pomyari

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен11/6/16 01:50

    Kakvi sa tiq raboti zashto shte ubiva deteto da e pravila abort da go hvirlish i da go ubiesh posle da se opravdavash i na taq zemq i na onaq shte ima spravedlivost

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.