Пешеходец бе блъснат от „БМВ" към 23.00 часа тази вечер на кръстовището в кърджалийския квартал „Веселчане", съобщиха за 24rodopi.com очевидци на инцидента.  Пострадалият е откаран в Центъра за спешна медицинска помощ в безсъзнание, твърдят очевидците.
Автомобилът се движел в посока от автогарата към „Веселчане".
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Анонимен4/5/16 00:27

    Koi e postradaliq

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен4/5/16 06:46

    Починал е :(

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен4/5/16 06:57

    Dzito leka mu prast na mom4eto b36e strahoten priatel po4ivai v mir priqtelio

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен4/5/16 08:33

    Има спешна нужда от камери в града. Движението по улиците е безумно- без спазване на правилата и без никакъв контрол. Не са достатъчни само акциите за колани, гуми, алкохол и прочие.Не може патрулката да е поставена като манекен, а край нея да танцуват автомобили без светлини, с висока скорост, да навлизат в насрещното платно, да спират на забранено, да не спират на зебра, да се правят на тарикати и на недосегаеми. И всичко това пред очите на контролните органи остава незабелязано и без съответните санкции.Камери- тази инвестиция ще е по- ефикасна и евтина, отколкото надницата на бездействащ полицай.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен4/5/16 10:04

    Kakви са тия просташки коментари.прости сте като държавата.този шофйор само линч

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен18/5/16 11:12

    Помислете да сте на мястото на Васко как се живее с мисълта, че си убил приятел. Млад и глупав е, всеки прави грешки и за съжаление някои са фатални. Не съдете без да знаете на него как му е

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.