О. А. влезе в съда с три обвинения, в следващите три години ще бъде най-примерният изселник… иначе влиза в затвора


Изселник се върна в родния край за… секстуризъм, но оставайки на сухо извърши серия от деяния, заради които бе изправен на подсъдимата скамейка, разкриха за 24rodopi.com юристи.
О.М.А., който адресно се води в Турция, но е български гражданин,  неженен, неосъждан, с основно образование, завършено в Република Турция, безработен, е признат за виновен в това, че на 16 май 2015 година в Крумовград, се заканил с убийство на С.М.  с думите: „Ще те заколя, ако не ми намериш момичета!" и допрял нож в лявата част на шията му и това заканване би могло да възбуди основателен страх за осъществяването му.
Съдът го осъжда на наказание "лишаване от свобода" за срок от шест месеца, като отлага изпълнението му с изпитателен срок от три години.
О. М. А. е признат за виновен още в това, че на 19 май се заканил с убийство на И.  с думите: "Искаш ли да те намушкам, както направих със С. ?!" и насочил отвертка към лявата част на гърдите му. Наказанието е „лишаване от свобода" за 4 месеца, като отново при изпитателен срок от 3 години.
Турчинът е признат за виновен и по третото обвинение, че на 16 май м. г. е принудил С.М. да претърпи нещо противно на волята му - да предаде собствения си мобилен телефон, марка „Самсунг", като употребил за това сила (издърпал го от ръката му). Наказан е с 4 месеца затвор, но с изпитателен срок от 3 години.
На основание чл. 23, ал.1 от НК определя на О.М.А. едно общо наказание, по тежкото, а именно: наказание "лишаване от свобода" за срок от шест месеца. Изпълнението на така наложеното наказание „лишаване от свобода" е отложено с изпитателен срок от три години. Осъденият ще заплати и 524 лева и 40 стотинки разноски по делото.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Анонимен22/5/16 09:11

    Ako tiya raboti gi napravi v Turcia ,5 godini lishavane ot svobodata ne mu murdat

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен22/5/16 10:22

    вкарайте го в затвора тоя Осман да го еб.т мангалите малко

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен22/5/16 16:29

    Хахахахаха...всеки си заслужава съдбата...имам предивид сводника!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен22/5/16 17:41

    koi e tozi orman ot kurmovgrad li e

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен22/5/16 23:22

    Дано платят тези които са го оставяли с изпитателен срок, а не всички останали които се съмняваме във всеки срещнат Осман

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.