Майката, която захвърли бебето си в Кърджали, ще чака делото в ареста. Окръжните магистрати взеха най-тежката мярка за неотклонение „задържане под стража" спрямо 25-годишната Наджие М. и брат й Исмаил М.
Както 24rodopi.com вече писа, двамата бяха задържани дни след като трупът на момиченцето бе открит в района на бившата млекобаза „Сердика". Бебето бе изхвърлено в торба в храсти.
Двамата са направили пълни самопризнания за постъпката си.
Наджие не искала да убие детето, но се страхувала. Оставили го на улицата, за да го намери някой. Това заяви пред съда 25-годишната жена. Тя разказа още, че забременяла, а в същия период били разделени с мъжа, с който живее. Както вече 24rodopi.com писа, криминалистите смятат, че бебето е било живо, когато са го подхвърлили в храстите. Причина за смъртта му е измръзване. Момиченцето било родено седмица по-рано. Майката е родила сама в къщи. Гледала в интернет какво трябва да прави при раждането, обяснила тя на разследващите. На брат си пък, който видял бебето в леглото й в деня на раждането му, заявила, че някой го е подхвърлил в дома й. След това успяла да го убеди да го изхвърли, като му посочила и мястото. Свекървата на Наджие – Наталия Нешкова беше категорична, че не е знаела за бременността й. Родата мислела, че има женски болести, защото Наджие ги заблудила, че има миома, а след раждането им казала, че доктор й е изсмукал образуванието със система. Наталия бе пред съда с трите невръстни дъщери на Наджие М. Нито едно от тях не е  припознато от бащата. Най-голямото е на 8, а най-малкото на 2. 
Какво е работила жената, как е „скрила" бременността и защо се е решила на тази постъпка, четете само в печатното издание „24х7 Родопи" и по-късно само в 24rodopi.com!
Снимка: „24 часа"
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

3 comments so far,Add yours

  1. Анонимен9/5/16 20:08

    Абе, що ни занимавате с тези подчовеци? Да се самоизбиват, на кого му дреме?

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен10/5/16 08:13

    Нали уж циганите най много милеели за децата си?

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен10/5/16 08:48

    dobre shtom go e ostavila bebeto, za da go nameri nyakoi. zasto sa go slojili v naylonova torbicka, a ne s odno odealce

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.