Абсолютният шампион при девойките в силовия трибой е кърджалийка. 23-годишната Радостина Лулова счупи световния рекорд след като вдигна 162,5 килограма на мъртва тяга. Нашето момиче изуми противниците си на Европейския шампионат в английския град Манчестър.
В турнира се включиха над 400 състезатели от 22 нации.
Както вече 24rodopi.com писа, въпреки скромния си опит Радостина печели медал след медал в набиращия все по-голяма известност силов трибой. Кърджалийката е завършила кинезитерапия в НСА.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

11 comments so far,Add yours

  1. Анонимен16/6/16 11:58

    Bravo e malko! Unikalno!!!! Ei na tova mu se kazva NOVINA! Zadaljitelno nagradi ot darjavata i obshtinata nai-malko!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен16/6/16 13:12

    Koyto ya vzeme gorko---ot jena boy da yade..sramota shtee

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен16/6/16 13:53

    Гордеем се с теб! ПОКЛОН!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен16/6/16 14:40

    Гордост за всички! Поздравления за семейството! БРАВО, РАДОСТИНА!!!!!!!!!!!!!!!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен16/6/16 14:42

    Аз искам поне да се даде малко гласност нека всички научат за нея, поне това можете да направите медиите. Има Нова тв, БТВ. Поздравления, явно си уникат Радостина! Гордост! Поклон!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен16/6/16 15:21

      Аз споделих статията във фейсбук. Направете го и вие!

      Изтриване
  6. Анонимен16/6/16 19:26

    Браво на Радостина Лулова!Постигнала е заслужено голям успех, безспорно! Но защо няма нито дума за Станислав Стойчев, който е треньор на Радостина и самият той е състезател в същия спорт, като спечели въпреки контузия вице-европейската титла в Манчестър! И това не е единствената му европейска и световна награда в силовия трибой при положение, че се подготвя абсолютно сам - без треньор, без лекар, без диетолог и пр. екстри! Вестникът трябва да посочи и успеха на Станислав, който го е постигнал с много труд и воля!Станислав Стойчев е младеж, който е пример за подражание с поставените от него високи цели в спорта, които постига сам, тъй като държавата само се прави на заинтересувана от младите хора. Чест прави на кмета г-н Хасан Азис, който въпреки недоброто финансово състояние на община Кърджали вече няколко пъти подпомогна тези спортисти. А останалите средства тези млади и достойни хора си набавят, ходейки от врата на врата...Но тъй като отлично познавам Станислав Стойчев, се обръщам към гл.редактор на вестника да покани лично младежа да разкаже за спечелената при изключителна конкуренция титла, за себе си, за условията, при които се подготвя за всяко състезание, за силния дух, който проявява...

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен16/6/16 19:49

    Поздравления за Радостина! Беше и много добра математичка.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен16/6/16 19:57

    Stoilov ili Stoichev? Neshto ste qko nepodgotven anonimen... STANISLAV I RADOSTINA SA DVOIKA V JITEISKI SMISAL!!!!!!!!!! I DVAMATA SE PODGOTVQT SAMIIIIII!!!!!!!!! NITO TOI, NITO TQ NQMAT NIKOGO ZAD GARBA SI, A SAMO TEHNITE VAZMOJNOSTI I TRUD. Ne znaq poradi kakvi prichini ne pishat za nego, no si go znaem koi e i na kakvo e dokazal se sposoben! Eiiiii taka me kefite i dvamata Radostina, Stanislaveeee, nqmam dumi, ei!!!!!!!! Ogromen poklon ogromennn!!!

    ОтговорИзтриване
  9. адвокат Димитър Велев Хасково17/6/16 11:56

    и баща й беше добър математик, дядо й Кирил Димов Кирев завършил с отличие СУ,специалност "Право"...
    Браво, Радостина !

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен18/6/16 18:16

    Всъщност е Станислав Симеонов! Поздрави и успех от Васил Русинов!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.