След серия от скандални търгове, „Пазар за производителите" ЕАД най-сетне обяви първоначални цени на новите обекти, обявени за продан.
Както вече 24rodopi.com писа, дружеството „Пазар на производителите" продава още части от изграденото с европейски пари тържище в Кърджали, но отново без посочени стартови цени. След скандалния търг с тайно наддаване за три от най-оборотните обекти, за който съветници от БСП сезират прокуратурата,  ръководството е решило да продаде още два обекта.
На 21 юни ще бъдат продадени „Склад за хартия"–  със застроена площ 74.00 кв.м, и „Зала за манипулиране и пакетиране" – със застроена площ 535.00 кв.м. Както вече отбелязахме, в обявата не са обявени начални цени, но е посочено, че „сумата на депозита е в размер на 30 % от първоначалната продажна цена на съответния  обект, която се заплаща  до 16.00 часа на деня, предхождащ датата на провеждане на търга".
Последва корекция на съобщението на ръководството, в което е посочено, че първоначалната тръжна цена на склада да търговия е 73 600 лева, а на залата за манипулация – 567 000 лева.
Над 40 обекта и парцели са продадени досега, а „Пазар на производителите" все още „виси" на банката с 3 400 000 лева. „Това е така, защото се продава на ниски цени, не се допуска състезание и реално наддаване", разкриват търговци.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

13 comments so far,Add yours

  1. Анонимен13/6/16 00:06

    Ердинч Мюмюн и Рамадан Вели зад решетките

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен13/6/16 12:31

      назначили най големите крадци и викат окрадоха не....орден стара планина за крадците...браво

      Изтриване
  2. Анонимен13/6/16 00:08

    Bu caldiklariniz elbet bir gun cikar sizden ERDİNC & RAMADAN

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен13/6/16 00:09

    ОСТАВКААААААА Ердинчччччччччч

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен13/6/16 00:10

    Къде е ръководството на партията???Веднага да се вземе решение за борда на пазарааааа

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен13/6/16 01:29

    Tova pansiona za kuchetata li e?!
    Zasto ne e iaven otkrit demokratichen targa?!:-):-):-) shube ot pataklama babaitlar?!:-):-):-)

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен13/6/16 10:17

    Коментарът ви ще се покаже, след като бъде одобрен.
    Цензура няма

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен13/6/16 10:39

    Одобрението не е ли цензура. За калинки ни взехте.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен13/6/16 10:44

    Кой лапа от пазара? Има ли съветници сред тях? Какви са комисионите?

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен13/6/16 12:36

    Колко време е необходимо на общинския съвет и общинските органи да въведат ефективен контол и да си съберат вземанията от Общинските пазари, докога ще правят каквото си искат и всеки от отговорните фактори се спотайва, докато ни бъркат в джобовете. 21 век сме а тук в Кърджали всичко си върви агале, агале. Господа вземете необходимите адекватни и ефективни мерки, станахте за смях.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен13/6/16 15:48

    İnteligentsiyata e v chuzhbina,a v K-li se nastaniha selendurite.Pılna prostotiya.Selo selo nishto ne videlo ga videlo polodelo.Eh v tova polozhenie vseki si pılni dzhobovete kolkoto mozhe.Mnogo zhalko.Zhalko i za trudolyubivite hora deto glasuvat za DPS.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен13/6/16 16:47

    ДПС се излага тотално с далаверите около пазара, много избиратели преминават в редиците на ДОСТ заради тези големи далавери на няколко крадци, които ощетяват Целия град Кърджали и емблемата на Кърджали пазара. Така ако върви ДПС ще остане без избиратели, и все повече турци ще псуват ДПС

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен13/6/16 22:12

    Така е аркадашлар, нали си гласувате за крадливата си партия??? Сега за какво плачеш??? Докато този град се управлява от турците, няма да се случи нищо добро за хората!!!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.