Цветя биват подменяни почти ежедневно от роднини и приятели на мястото където загина 37-годишният кърджалиец Димитър Иванов. Вазата е поставена на „островчето" между пешеходната пътека на кръстовището във „Веселчане". На 3 май вечерта, „БМВ" помете на това място Димитър.
Както вече 24rodopi.com писа, 672 подписа събраха приятелите на кърджалиеца с искане за поставяне на повдигнати пешеходни пътеки в Кърджали, за да не се допускат подобни инциденти. Подписката ще бъде входирана в Общинския съвет.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

11 comments so far,Add yours

  1. Анонимен4/6/16 15:46

    Bg narod e dobrovolec 100%! Na bloka moje niakoi da montirat webcam na balkoncheto si i da snimat krastovisteto v web 24chasa...posle da kasira % ot globite?! Vagabontite v kausha...

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен4/6/16 16:07

    До кога ще карат като луди?Има ли закони в тая държава?

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен4/6/16 16:46

    Закони има, но никой не ги спазва.Нали трябва да се докаже лудото каране,в Кърджали никой не прави нищо за това.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен4/6/16 16:51

    Pohodi na mira...ima svetovni aktualni primeri sega bg...

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен4/6/16 17:26

    Аз откога пиша на кмета да сложат на стадиона ...и не само там....ама неможело хората щели да си разбият колите....мене кво ма боли за тяхните коли умират хора КМЕТЕЕЕ!!!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен4/6/16 17:28

    Едни легнали " полицай "ше свършат работа има ги по всички държави ..пък ей сега като почнат да идват румънците и летуеащите става мазало!!!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен4/6/16 18:54

    Селяниите от Кърджали така карат .В четвъртък се връщах от Пловдив и спрях за кафе във Садово и познай кърджалийско червено пежо или ситроен мина със 90 км в самото село в насрещното ,евала на овчаряяяяяяяяяяяяяяя .

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен5/6/16 10:13

    И какво се случва с убиеца. ще влиза ли в затвора?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен5/6/16 10:46

      И аз това чакам да разбера...гадни наркомани!

      Изтриване
    2. Анонимен5/6/16 13:41

      Вчера го видях на свобода си е разкарват го с кола

      Изтриване
  9. Анонимен5/6/16 10:35

    Подписка не за вдигнати пешеходни пътеки, а слагат няколко стационарни камери в града и всичко приключва с бързите и безрасъдни скорости!!!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.