„Искам чрез вашата медия да благодаря на туристите от област Кърджали, да благодаря на всички българи, които идват в Керамоти и другите населени места в нашата община. Има много какво да се види и прави в района. Аз като кмет поемам ангажимент пред вас, да продължаваме да правим всичко възможно туристите от България да се чувствате тук като у дома си",  заяви пред наш екип Вангелис Цобанопулос, кмет на община Нестос с административен център град Хрисуполи. В състава на Нестос попада и курортното градче Керамоти.
До отварянето на ГКПП „Маказа" и Златоград то беше известно най-вече с факта, че оттам тръгва фериботът за остров Тасос.
Екипът на кмета е в процес на подготовка за специален празник, посветен на българските летовници. Замисля се като Вечер на България по случай закриване на летния сезон, като в забавно-увеселителната програма ще вземат участие български певци и ди джеи. Идеята е празникът да стане традиционен занапред.
Интервю с кмета четете утре в „Родопи voice"
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен28/7/16 12:52

    "поемам ангажимент пред вас, да продължаваме да правим всичко възможно туристите от България да се чувствате тук като у дома си"

    Сакън - недей така бе човек. "У дома" в Кърджали цари мръсотия, прахоляци, треволяци, разбити улици и тротоари, няма улично осветление, бездомни кучета и т.н.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен28/7/16 12:58

    Кала ,кала ...

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен28/7/16 13:11

    Браво на този кмет, ей така се прави добро впечатление, как да не идеш поне веднъж в Керамоти или Хрисуполи.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен28/7/16 23:03

    Еваларка приятел! С удоволствие ще посетим Керамоти, въпреки че моя корен е от Суфлар (Askites)и неволно се насочваме към Мароня в което землище спада и въпросното село.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен29/7/16 07:42

    do 23:03 и моя корен е от Суфлар. Да не излезем братовчеди?

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен31/7/16 23:15

    07:42 Възможно е! Родата ми е изгонена от Суфлар през 1924г.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.